Valby Kulturdage

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.1/10 (19 votes cast)

Valby Kulturdage er en årlig tilbagevendende tradition, hvor bydelens borgere kan mødes med foreningslivet, handelslivet og institutionerne for sammen at sætte fokus på alt det spændende, som vi kan her i Valby.

Kulturdagene er arrangeret af Valby Lokaludvalg, som hvert år indbyder til et par begivenhedsrige dage på Valby Langgade med blandt andet live musik og modeshow.

Hvad sker hvor til Valby Kulturdage
Valby Langgade er afspærret for gennemkørende trafik mellem Annexstræde og Gl. Jernbanevej. I den ene ende af Valby Langgade bliver opstillet en overdækket open-air scene, hvorfra der vil være livemusik og underholdning. I den anden ende bliver der etableret et aktivitetsområde med gøgl og skæve indslag på gadeplan. Ned gennem Valby Langgade er opstillet omkring 100 stande, hvor man kan møde Valbys butiks- og foreningsliv.

Tingst

canadian pharmacy cialis

edet er stedet, hvor man kan orientere sig om de nærdemokratiske initiativer i Valby. Her står Valby Lokaludvalgs telt. Her kan man se udstillingen om de mange trafikale udfordringer i Valby. Her kan man møde de politiske partier. Og her vil Valby Lokaludvalg og Valbys skoler skabe et levende og udfordrende læringsmiljø.

Skolegade er afspærret for gennemførende trafik. Denne gade er forbindingsgaden mellem Valby Langgade og aktiviteterne i Spinderiet. På denne gade kan du finde de mere kreative og kunstneriske stande – ligesom Valby Bibliotek også vil være at finde her.

Spinderiet er det nye spændende shoppingmiljø i Valby. I centrum mellem de mange butikker finder man også den tredje scene med livemusik og underholdning.

Porcelænstorvet er stedet, hvor Områdefornyelsen Gl. Valby vil sætte spot udviklingen af åbne og attraktive byrum. Her vil være et væld af spændende aktiviteter. På Porcelænstorvet finder man også Prøve

Valby Kulturdage afholdes traditionen tro den første weekend i september.

Hjemmeside

zp8497586rq
Valby Kulturdage, 5.1 out of 10 based on 19 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , , ,Læsertilbud