Valby Kunstår 2013

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)

ValbyKunstaar_Groen-1024x1024Valby Kunstår 2013 er skudt i gang med over 100 arrangementer. Det er første gang, at en bydel hiver et helt år ud af kalenderen med det ene formål at hylde den lokale kunst og kulturlivet.

Valby Lokaludvalg præsenterer under Valby Kunstår 2013 et festfyrværkeri af kulturelle projekter, der skal anspore til, at man nysgerrigt tager på oplevelsesrejse i Valbys kulturelle landskab.

– Vi har en guldgubbe af dygtige kunstnere og kreative medborgere, der skaber masser af oplevelsestilbud, som vi andre og resten af København kan nyde godt af. Det skal frem i lyset. Derfor har vi afsat hele det kommende år til Valby Kunstår 2013, hvor vi skal opleve, suge til os, og deltage i en masse spændende arrangementer, siger Lisbeth B. Ritter, der er formand for Valby Lokaludvalg.

Der er så meget at vise frem
Ambitionen er at samle alle større kulturaktører i Valby om kun

The American Accent Audio Course- Top Selling ESL Program

ståret. Blandt de helt store aktører hører Kultur Valby og Teater V, der hver især tegner sig for en stor andel af det samlede kulturudbud i bydelen. Men også nye kræfter er på vej. Fx har Valby Kino planer om at slå dørene op til deres første filmforestillinger i løbet af foråret.

– Vi vil gerne helt ud i krogene. Små og store arrangementer. Det kan buy essay for cheap være med offentlige kulturinstitutioner, foreninger eller private idémagere som arrangører. Kriteriet for kunståret er, at alt det, der handler om det kreative element, hvor man skaber oplevelser, livsglæde og eftertanke hos publikum, kan komme med i kunstårets store udstillingsvindue for det kommende år, siger Lisbeth B. Ritter.

Vil du lave et arrangement under Valby Kunstår 2013?
Over 100 arrangementer er allerede en del af kunståret. Men du kan stadig deltage med dit arrangement i Valby Kunstår, så hvis du er interesseret så skriv til b51c@okf.kk.dk og hør nærmere om kriterierne for at deltage i Kunståret og så kan I komme på programmet.

Følg med i aktiviteter i Valby Kunstår 2013 på hjemmesiden: http://www.valbykunstaar2013.dk/

zp8497586rq
Valby Kunstår 2013, 9.0 out of 10 based on 1 rating


Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud