Vidste du, at du kan få erstatning for det her?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Der er rigtig mange, der hver år går glip af store summer i forhold til erstatninger, de har mulighed for at søge. Det er både noget, der gælder de helt åbenlyse faktorer som fysiske skader for eksempel efter en ulykke, men også når det kommer til psykiske påvirkninger på arbejdspladsen, kan det faktisk være muligt at søge en erstatning hjem.

Flere søger dog ikke disse, fordi de simpelthen ikke ved, at det er muligt, men der er mindst lige så mange, der opgiver på vejen. Det kan nemlig være både krævende og langsommeligt med processen op til at få udbetalt en erstatning, og i en situation, hvor man måske i forvejen er belastet, kan det altså virke uoverskueligt.

Kender du den fornemmelse?

Der kan være rigtig mange penge at hente ind

Flere skåner derfor sig selv ved at holde sig ude af den proces, der måske kunne have givet et lille plaster på såret i forhold til den situation, de befinder sig i. Og det er ærgerligt – især når der kan være store summer at hente ind for den tabte arbejdsfortjeneste.

Heldigvis er der derfor hjælp at hente.

Flere advokater har nemlig specialiseret sig i netop erstatninger, og det betyder, at du kan få den rådgivning, du behøver og den hjælp, der kan føre til, at du får udbetalt en erstatning. Og det er både noget, der gælder hele den proces, der leder op til en afklaring i forhold til, om du er egnet til at få en erstatning, og den efterfølgende arbejdsgang der påbegyndes, når du rent faktisk skal have søgt dine penge hjem.

Du kan måske få erstatning for en psykisk arbejdsskade

Det kan for eksempel være i forbindelse med en psykisk arbejdsskade. Så vidste du godt, at du kan få erstatning for psykisk arbejdsskade?

Det er ikke den form for skade, man oftest hører om, når det omhandler en erstatningssag – men ikke desto mindre er der rigtig mange, der kan være berigtiget til at få en sådan udbetalt.

En psykisk arbejdsskade dækker over flere ting. Der kan for eksempel være tale om en akut belastningstilstand, en uspecificeret belastningsreaktion, en depression som følge af stress, en personlighedsændring efter en katastrofeoplevelse eller måske en tilpasningsreaktion.

Er der nogle af disse, du kan nikke genkendende til fra dit liv? Så kan der måske være en erstatning for dig at hente.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud