Den perfekte påklædningsgenstand til at undgå tøjkriser

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Hvad hopper du i, når du har en sygedag hjemme på sofaen? Det er formentlig en dejlig, varm sweater. Hvad hopper du så i, når du gør dig klar til en dag på arbejde? Det er sikkert ligeledes en behagelig striktrøje. De er praktiske, at de nærmest kan benyttes i alle anledninger, uden at man skules sært til.

Nyd sygedagene så vidt som muligt

Netop pga. denne store spændvidde i, hvornår og hvor man stolt og tilpas kan bære en striktrøje, er markedet for striktrøjer til kvinder ikke så småt endda. Næste gang du vågner op med feber, svimmelhed, hovedpine, kvalme, det hele på en gang eller bare en smule hoste, og du vælger at melde dig syg på arbejdet, vil du måske tænke ekstra på, at du har lyst til at hoppe i den rareste striktrøje i dit ejerskab. Du er ejer garanteret ikke for få striktrøjer til kvinder i forvejen, men hvad er i vejen for at anskaffe sig endnu flere? Det er temmelig uklart, for selv din fineste cashmere trøje vil jo blive slidt med tiden. Især hvis du bruger dine striktrøjer til damer noget nær hver dag, vil du kunne støde på det problem, at dine trøjer med tiden bliver forvaskede, hullede eller helt enkelt går af mode. Det sidste kan vel egentlig være ligegyldigt på en sygedag, men det føles vel ofte bedre, hvis man føler, at man ser fornuftig ud.

Professionel og rolig påklædning

Nogle jobs har visse restriktioner i forhold til påklædning, og i de tilfælde skal du selvfølgelig følge dem. Arbejder du dog på en mere afslappet arbejdsplads, hvor der plads til den smule udtryk, man kan kommunikere gennem påklædning, bør du tage en striktrøje på indimellem. Den vil du føle dig komfortabel i fra den trætte morgenstund, ligesom den kan insinuere et afslappet og ubekymret, men seriøst menneske.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud