Derfor bør du sælge ud af dine ting på loppemarked

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Det er blevet mere og mere in at tage på loppemarked både for at købe og for at sælge. Og det er der mange gode grunde til. Her får du nogle gode råd til, hvorfor du bør overveje at sælge ud af dine ting på et loppemarked.

 

Du får ryddet op i dine ting og i dit klædeskab

Vi lever i et forbrugssamfund, og vi har det med at bruge penge til højre og venstre. Det kan tage lidt overhånd, og fordi mange produkter er meget billige grundet masseproduktion, kan vi let komme til at fylde skabe, skuffer og hylder op med ting og sager, vi egentlig ikke bruger. At tage på loppemarked er en god mulighed for at gennemgå alt tøj og alle nips og brugskunst for at finde ud af, hvor meget eller hvor lidt af det du egentlig har brug for, og hvilket af det, der er overflødigt.

 

Du tjener penge

Ved at sælge ud af dine nips og dit tøj kan du tjene lidt penge. Det er måske ikke mange penge du kan få per genstand, medmindre det er mærkevarer, men så længe du tjener nok til at standen er tjent ind, kan du lægge resten til side og eventuelt lave en opsparing til din næste rejse. Nu om dage er det let at handle på loppemarkeder, da de fleste har MobilePay. Du kan printe flotte skilte ud og tage med, så folk kan se, at de kan betale med app’en hos dig. Her kan du finde billige Brother printer toner til din printer.

 

Du gavner miljøet

Ved at sælge og købe brugt er du med til at gavne miljøet. Jo færre masseproduktionsgenstande vi køber, jo færre bliver der produceret, og jo bedre er det for miljøet. Ofte fejler tøjet ingenting, og det har måske kun været brugt et par gange. Hvis andre kan bruge det, kan det lige så godt blive solgt i stedet for at fylde i skabet eller blive smidt ud.

 

 Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud