Derfor skal du tage på safari

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Drømmer du om at opleve nogle af Afrikas vilde dyr, så skynd dig at læs med her. Savannen er på mange måder en helt anden og ukendt verden, som vi mennesker ikke kender til. Selvom denne verden nærmest kan føles helt uvirkelig for os, så er det ukendte, det farlige og det vilde samtidig også utrolig dragende. Med en safariatur er det muligt at gøre denne verden til virkelighed. Med professionelle guider kan du opleve Afrikas vilde savanne og samtidig føle dig sikker på turen.

Hvor skal jeg tage hen?

Der findes flere oplagte destinationer, når du skal planlægge din safariatur. Destinationen afhænger af flere ting. Først og fremmest afhænger det af, hvornår du gerne vil afsted. Dyrene flytter sig efter vejret, hvilket betyder, at der findes højsæsoner og lavsæsoner for safari i de forskellige lande. Det kan dog også være en fordel af tage til landet i lavsæsonen, da der er færre mennesker på det tidspunkt. Derudover afhænger destinationen også af, hvilke dyr du gerne vil se, og hvilken oplevelse du gerne vil have. I Kenya, Tanzania og Botswana vil du være sikret en kæmpe safarioplevelse, hvis det er det primære mål for ferien. I Sydafrika kan du derimod kombinere safarituren med en afslappende ferie, hvor du nyder lækkert mad og vin i en skøn natur, eller oplever Sydafrikas spændende historie. Er du til en vild og barsk natur, skal du derimod vælge Namibia. Undersøg også hvilke overnatningsmuligheder de enkelte lande og ture tilbyder, hvis du har nogle særlige præferencer her.

Gode råd til din safariatur

Det er en god ide at researche på landet og dyrene på forhånd. Således bliver det en sjovere og mere nærværende oplevelse, når du møder de dyr, du har læst om. Pak så lidt som muligt. Sørg dog for både at pakke en vindtæt jakke til de kølige morgener og sene aftener samt let sommertøj i neutrale og naturlige farver. Hav også en lille håndbagage med til safarituren, en solcreme, myggespray og eventuelt en kikkert. Læs flere gode råd og informationer omkring din safaritur her.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud