Det første, dine gæster ser

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Det er måske de færreste, der tænker over det, men hver gang du får du får besøg af nogen, der ikke har været i dit hjem før, så er entréen det første, de ser. Med tanke på, at det ofte undseelige rum så at sige er ”boligens håndtryk”, er det egentlig forbløffende få tanker, de fleste af os gør om, hvordan det skal indrettes. Er pladsen trang, så er mulighederne selvfølgelig ikke så store. Til gengæld kan du friske rummet op med farver på vægge eller knagerækker.

Vælg praktiske løsninger

Uanset om du har en stor eller lille entré, handler det om at få rummet til at ”sige ordentligt velkommen” til dig, din familie eller gæsterne, med det samme, døren går op. Den rette belysning, passende farver og måske en mulighed for at sætte sig ned, når man skal tage skoene af eller på, kan være med til at gøre entréen til et praktisk og behageligt rum, der gør din hverdag nemmere. Er der meget lidt plads, er det en god idé at vælge løsninger, der ikke optager plads på gulvet og farver, der ikke er for mørke. Du kan for eksempel vælge en knagerække i stedet for en stumtjener, og hvis du har hvide vægge, kan du gøre det hele lidt mere spændende ved at tilføje et par velvalgte farver her og der. For eksempel findes der knagerækker i mange farver, der ville kunne bryde de hvide vægge.

Overvej en knagerække – også hvis du har plads nok

Er du blandt de heldige, de har en stor og rummelig entré, vil du sikkert have godt med plads til både at sidde og stå og til opbevaring af overtøj. Måske har du oveni købet et stort indbygget garderobeskab, hvor tøjet er gemt pænt af vejen. Alligevel kan det være praktisk at have en enkelt knagerække, hvor man hurtigt kan komme af med jakkerne.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud