Guide: Sådan vælger du den rigtige seng

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Der findes ikke mange hjem, hvor der ikke findes en seng – det skulle da lige være, hvis der for pladsens skyld er placeret en sovesofa i stedet. Men sengen er enormt vigtig for os mennesker, da en god seng giver dig meget bedre mulighed for at få en god nattesøvn – og dermed for at få mere energi til at leve en sund og effektiv hverdag. Men hvad er en god seng? Det afhænger af dine og din krops behov!

Den rigtige størrelse

Er du typen, der ligger og vender og drejer dig hele natten, er det ikke sikkert, at det er nok med en enkeltmandsseng, da du så godt kan risikere at ende på gulvet. Det giver selvfølgelig også sig selv, hvis du sover med en partner, da det ikke er behageligt at sove på så lidt plads, som der vil være, hvis der sover to personer i en enkeltmandsseng. Det kan også være, du står i den anden grøft, og bor alene i en lille lejlighed, hvor der ikke er meget plads til inventar – så kan du blive nødt til at anskaffe dig en lille seng, fordi der simpelthen ikke er plads til andet.

En seng der understøtter din krop

Menneskekroppe er forskellige, og dermed har de også forskellige behov. Det gælder også, når det kommer til senge og nattesøvn. Nogle kroppe har f.eks. brug for meget støtte og en hårdere madras for at undgå rygsmerter, mens andre sagtens kan have en blødere madras, fordi det faktisk ikke er rart for dem med for meget støtte til ryggen. Der findes derfor mange forskellige typer af senge, hvor nogle vil fungere bedre for dig end andre – dette kan du spørge ind til ved de forskellige specialister indenfor senge, fordi du på den måde gør det bedste for dig selv og for din krop.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud