Guide til kirkeliv

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Hvis du er vild med kulturelle arrangementer, er det svært at komme udenom kirkelivet i Valby. De mange arrangementer er for alle interesseret personer.

Kirkene i Valby har selvfølgelig gudstjenester, som bliver holdt hver søndag og på andre helligedage. Herudover holder de en række koncerter og udstillinger. Hvis du har børn, er der også tit børnevenlige arrangementer i en af Valbys kirker. Der er endda forestillinger for de helt små ved babysalmesang, som skulle være virkelig hyggeligt.

Der bliver også holdt små hyggelige sammenkomster. Det kan være alt fra en hyggelig aften med en kop kaffe til filmaften. Det er alle mulige slags film, der bliver vist til diss

cipro

e arrangementer.

Kirkene der holder mange arrangementer i Valby er: Jesuskirken, Margrethekirken, Timotheuskirken og Johannes Døbers Kirke.

Du kan læse mere om Jesuskirken her.

Du kan læse mere om Margrethekirken her.

Du kan læse mere om Timotheuskirken her.

Du kan læse mere om Johannes Døbers Kirke her.

Du skal selv holde aktivt øje med din lokale kirke eller kigge i din lokalavis, hvis du vil vide mere om deres arrangementer. Der plejer hver uge at være et afsnit i Valbybladet, der hedder “Kirke-liv i Valby.” Ellers kan du også holde øje med kirkernes hjemmeside, for de plejer at blive opdateret løbende.

zp8497586rq


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , , , , , , , ,Læsertilbud