Har du også større ambitioner med indretning af dit etablissement?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Indretning lyder for nogle måske som en praktikalitet, som noget der trivielt følger med, når tingene skal have sammen. Kunderne skal have et sted at sidde, måske et bord at spise ved. Men indretning kan også være så mange andre ting. Så hvis du vil hæve ambitionsniveauet en smule, så kan du starte med at læse med her.

Skab en unik atmosfærer

Der kan være hårde kår for restaurantejere, caféejere og mange andre af lignende type forretninger, da der er mange af sådanne, der flere af minder meget om hinanden. Du oplever måske, at du og dit etablissement har behov for at skille jer ud fra mængden. Både med servicen og maden, og måske den generelle atmosfære og stemning, der er i jeres lokaler, og som jeres kunder husker jer for. Det er specielt i den sammenhæng at en effektiv og målrettet indretning kan komme jer til nytte. Restaurantmøbler behøver måske ikke altid placeres på den helt standard facon. Måske kan der godt eksperimenteres med sidde- og rumfordelingerne, selvfølgelig på en meningsfuld måde, der kan elevere kundernes oplevelse. Derudover kan restaurantmøbler også være mere i de streng nødvendige ting, måske skal der være et dekorativt aspekt eller et tema, der underbygger den stemning som I ønsker stedet skal emme.

Lav en plan

En måde, hvorpå du og dine medarbejdere måske kan eksperimentere med nogle af jeres indretningselementer på en mere konkret måde, kan være igennem en form for plan. Det kan begynde som forskellige moodboards, der skal afspejle nogle af de temaer og stemninger, som I vil inkorporere og derefter plantegninger i rummet med restaurantmøbler, så i uden at forstyrre forretningen kan udse jer, nogle af de idéer i gerne vil arbejde videre med. På den måde kan i også gøre jer tanker om der skal tilkøbes flere indretningselementer og andre restaurantmøbler kan købes her.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud