Hav en fast serviceaftale for din bil

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Har du prøvet at være bilejer, uden have at penge til meget andet end ansvarsforsikring og benzin, kender du nok til det at skulle finde lappeløsninger, når problemer med bilen opstår i det små hist og her. Nu hvor du er blevet ældre og en smule mere formuende, er du nok blevet klogere og mere villig til at lade professionelle mekanikere og servicefolk på et bilværksted tage hånd om dit køretøj.

Et bilværksted har overblikket

Selv når du kører fortræffeligt, vil skader eller behov for service opstå med tiden. Fx er du nødt til at sørge for, at bremsevæskens kvalitet ikke er dalet med årene. For hvis den er det, så skal noget nyt fyldes på – ideelt set hvert andet år. Tændrør, tændkabler og tandremme holder heller ikke evigt, så dem skal der også føres serviceeftersyn med. Bilværkstedet har ofte det forkromede overblik her.

Budgettér for service med en serviceaftale

Ønsker du at slippe billigt ved bilservice, kan du indgå en serviceaftale, hvor du betaler et fast beløb hver måned, hvor størrelsen på det konkrete beløb varierer bl.a. alt efter tillægsydelser, du vælger eller ikke vælger. Men ved at have en serviceaftale i hus får du nemt ved at budgettere for alle dine udgifter til bilservice – i modsætning til hvis du nu i tide og utide lægger vejen forbi et bilværksted.

Reagér på mistanken – få service i tide

Se ikke stort på regelmæssig bilservice. Hvor der i servicebogen står, hvor ofte din bil skal til service, bør du aldrig være ræd for at tage fat i et bilværksted, hvis du ænser, at noget ved bilen ikke er, som det skal være – fx bremser, filtre eller lygter. Bedre er det at reagere på en mistanke, end det er at køre rundt i en bil, der pludseligt kan risikere at køre i mørke, at gå i stå eller bremse utilstrækkeligt.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud