iPhone i spidsen for Apple – Grundlæggende om den succesfulde iPhone

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Over 41 procent af danskerne går rundt med en iPhone i lommen og det er ikke så lidt, når man tænker på de mange udbydere verden over. Apple ramte plet iblandt verdens forbrugere, da de i 2017 lancerede iPhonen – en telefon med helt nye og spændende egenskaber. Apple vedligeholder sin popularitet på markedet og står i spidsen, som et succesfuldt, hurtigt udviklende brand.

Stigende kurve siden 2007

Apple er et af verdens bedst brandede varemærker anno 2017. Alle har hørt om det amerikanske teknologifirma, og langt de har ejet eller ejer et Apple produkt den dag i dag. Vi kender måske Apple bedst for deres iPhone, men sandheden er, at virksomheden tilbage i 1976 startede med at producere personlige computere.

I 2001 trådte Apple ind på markedet med deres iPod og herefter gik der ikke mange år, før iPhone blev præsenteret på markedet. Med iPhone var Apple også de første til at indføre et vigtigt element som applikationer, der har fået en rigtig stor rolle for mobilernes udvikling sidenhen! Helt fra den første iPhone var det et kæmpe hit og Apple har indtil videre haft 15 iPhones ude på markedet.

En imponerende markedsandel

Foruden at producere en af verdens førende mobiltelefoner, har Apple i mange år også produceret andet forbrugerelektronik. Apple er en utroligt hurtigt udviklende virksomhed, og det kan næsten være svært at følge med som forbruger.

Særligt på mobilområdet sker der konstant udvikling og forbedring, hvilket fører til mange nye lanceringer. iPhone er uden tvivl et af virksomhedens store kerneområder! Og selvom der er rigeligt konkurrence på kvaliteten på markedet, har Apple en kæmpe markedsandel. Alle har mindst et produkt med det lille skinnene æble og der ses ikke umiddelbart de store udsving i omsætningen hos Apple. IPhone står nr. 1 i mange forbrugeres hukommelse og det forekommer særligt mange unge forbrugere, at det deres næste telefon skal være den nyeste iPhone.

Hvilken iPhone skal du vælge?

Er du ude efter en ny iPhone, skal du ikke nødvendigvis købe en af de helt nye modeller. Som sagt findes der mange iPhones på markedet i dag, store som små – men også prisen er der stor forskel på. Faktisk er prisforskellen så høj på de nyeste og ældre modeller, at det i mange tilfælde klart kan anbefales, at man vælger en af de ældre telefoner fra Apple. Kvalitetsmæssigt er der nemlig langt fra lige så stor forskel som der er på prisen.

På baggrund af Apples popularitet har faktisk alle danske mobilabonnement udbydere tilpasset deres ydelse til iPhone – selvfølgelig ikke udelukkende. Teleselskaberne følger tæt telefonmarkedet, for at stå klar med det nyeste nye, så snart det kommer på markedet. Det er værd at være opmærksom på, at selvom en ældre iPhone stadigvæk kan være i strålende kvalitet, kan der være nogle begrænsninger. En iPhone forældes hurtigt på baggrund af den hurtige lancering af nye iPhones. Opdateringerne fortsætter ikke i uendelighed og delene bliver forældet. Vi kan alle huske det tidspunkt, da vi ikke længere kunne opspore fede covers til vores iPhone 4.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud