Kom helt tæt på Afrikas dyreliv med en safarirejse

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Hvis man vil opleve natur og vilde dyr, som man kun har set på TV, så skal man tage på en safarirejse. De fleste har sikkert prøvet at sidde i komforten af deres eget hjem og set billeder af eksotiske dyr og flotte steder på deres TV. Billeder, man aldrig i sin vildeste fantasi tænker, man kommer til at se i virkeligheden. Den mægtige løve, der slænger sig på savannen, elefanterne, der ofte kan spottes i store flokke eller de høje giraffer, der strækker sig op i himmelhøjde, er kun et uddrag af, hvad der ellers kan opleves på en safarirejse. Afrika sørger for, at hver dag bliver som et eventyr. Et eventyr der både kan opleves alene eller sammen med hele familien.

En anderledes måde at rejse på

En safarirejse til Afrika er lidt ligesom en pakke, hvor alt, man kunne tænke sig, er blevet lagt i og nu bare står klar til at blive pakket ud. Uanset om man har rejst meget i Afrika før, er det et kontinent med så mange forskellige muligheder, kulturer og destinationer, at det er en ny oplevelse hver gang. Rejsens indhold kommer selvfølgelig an på, hvilke lande man vælger at besøge, og om det er naturen, dyrene eller kulturen, der prioriteres højest. Safarirejsen kan foregå både til vands, til lands og i luften – eller i hvert fald i de højere luftlag. Der er mulighed for at overnatte i trætop-hoteller i Kenya, at tage på sejltur blandt flodheste på Lake Naivasha  samt at køre rundt i terrængående køretøjer blandt savannens dyr i Sydafrika – og meget, meget mere.

For at få så meget ud af din safarirejse som muligt er det en idé at læne sig op ad erfarne rejseledere, der kan fremvise gemte Afrikanske perler. Hvad end der er tale om rejseledere, der har erfaring inden for biologi, fotografering eller kultur, kan de alle med sikkerhed guide dig gennem dine oplevelser og formidle deres viden på en spændende og let forståelig måde. I Afrika er der mulighed for en engelsk rejseleder, men faktisk også en dansk.

 

Familien er ofte noget af det vigtigste, man har, og derfor vælger mange også at dele deres ferie med familien. En familie består dog også ofte af vidt forskellige personer, der alle har forskellige behov og ønsker. Safarirejser til Afrika kan tilrettelægges og skræddersyes, så de passer til alle disse behov. Der er blandt andet mulighed for at fordøje de mange oplevelser på savannen ved at afslutte rejsen med en badeferie ved kysten. Samtidig kan der også tages hensyn til børnene i familien med børnevenlige safarirejser, hvor tempoet er sat lidt ned, så alle i familien kan følge med.

Bestil rejsen allerede i dag

For at bringe dit afrikanske eventyr til live kan der være en del, der skal planlægges og besluttes – hvilke seværdigheder og hvilke oplevelser vil passe til lige netop dig og din familie? Du behøver heldigvis ikke at stå for hele din Afrika safari selv, da du kan finde diverse rejsepakker og vejledninger på Afrikatours.dk.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud