Must-haves til din næste fest

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Der er ikke noget der sætter gang i snakken og det gode humør, som en velarrangeret og planlagt fest. Hvis det er ved at være oppe over for dig, at der snart skal lidt fest og farver i den, så får du her en liste med absolutte must-haves, som du må have med til din næste fest, for at gøre det hele lidt mere lækkert og festligt!

En punchbowl

Det var sejt engang, og det er det heldigvis stadig! Hvis man har været til en hvilken som helst sodavandsfest i løbet af folkeskolen eller galla-lignende gymnasiefest i de senere år, kan man ikke undgå at være stødt på en punchbowle af en eller anden art. Når det nu er blevet din egen tur til at holde fest, kan du genindføre den gode idé og blot gøre den mange gange federe. En eller flere punchbowler med lækre blandede drikkevarer som folk bare kan tage af, er aldrig en dårlig idé!

Balloner og atter balloner

Hvem elsker ikke balloner? Hvis nogen svarer ’mig’ må de blive slemt skuffet til din næste fest, hvor der helt sikkert bør være masser af slagsen. De kan udformes på forskellige måder, og fås i et hav af forskellige farver og former. Hvis ikke du er til de klassiske heliumballoner, der både er flotte og underholdende til undervejs, hvad så i stedet med ballonbuer eller ballonguirlander, der udformes på mere sofistikeret vis? Med balloner er det virkelig kun fantasien, der sætter begrænsninger.

Portionsanrettede snacks

Afhængigt af hvor stor en fest du har planer om at holde, så kan det være rart, med mere portionsanrettede snacks. Med mange mennesker, klamme hænder og tre store skåle med chips, så kan det hurtigt blive en bakteriefest mere end noget andet. Forsøg i stedet at portionsanrette snacks i mindre skåle eller endda i kopper, så hver person selv kan vælge.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud