VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Favrskov byder på et smukt og varieret landskab

Turistforening oplever en stigende interesse for Favrskov som destination. Favrskov byder på et smukt og varieret landskab, der kan give oplevelser for alle. Gudenådalen går gennem området, og der er skove, åløb, moser og søer at besøge. Der er også Clausholm Slot fra 1100-tallet, der er et populært udflugtsmål. Favrskov er derfor et godt sted at besøge for alle, der søger oplevelser i nature. Gudenådalen som går igennem Favrskov ved Ulstrup, er dannet af istiden som virkelig har sat sine tydelige aftryk i den natur som man kan se i områder i dag. Grundet den skønne natur som befinder sig i området omkring Favrskov er der også mange som overvejer at flytte til Favrskov. Favrskov Kommune er en kommune med plads til alle, og det skal Favrskov Kommune også bevare.

Flyt til Favrskov og få en masse oplevelser

For at kunne opretholde den gode livskvalitet, som Favrskov Kommune byder på, er det vigtigt, at turister besøger området og oplever det smukke landskab. Brug en fridag på at tag en tur ned af de mindre veje som ligge i områder omkring Favrskov. Her kan du både opleve natur samt de mindre landsbyer som har lagt der i mange år. De største byer i området Favrskov er Hammel, Hadsten og Hinnerup, som alle byder på hyggelige byer med mulighed for at shoppe og tag en kop kaffe på de mange små men fine cafeer.

Besøg nogle af de mange attraktioner i Favrskov som b.la. Clausholm Slot

Clausholm Slot er et af de flotteste samt smukkeste Danske slotte som er et helstøbt anlæg. Slottet blev opført i 1690´erne af den store kansler Conrad Reventlow. Slottet om omringet af et smuktog unikt barokpark, som man ikke kan undgå at få øjne på når man kommer nærmere på slottet. Clausholm Slot fremstår idag som næsten original, og dette skyldes blandt andet den omfattende restaurering som er foretaget gennem de sidste 40 år. Clausholm Slot er et must see for alle der interesserer sig for historie samt arkitektur. Hvis man vil besøge Clausholm Slot, så er der god mulighed for at komme til slottet via de forskellige veje som fører hen til slottet.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud