Opnå succesfuld fundraising

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Har din organisation, forening eller bevægelse brug for råd til, hvordan der opnås en effektiv og succesfuld form for fundraising. Så bør du måske læse med her og blive inspireret.

Det er både svært og tidskrævende at søge om midler

Fundraising er den måde, hvorpå der kan anskaffes midler af forskellige størrelser og udformninger typisk til frivillige organisationer, foreninger, velgørende projekter og andre non-profit organisationer. Og derfor er det en metode, som anvendes af både frivillige og professionelle, der har behov for hjælp.

Midlerne kan fremstå økonomiske såvel som værende af diverse naturalier. Hvilke midler der er behov for og søges efter, anhænger udelukkende af den enkelte organisation og det behov, som hersker her inden for.

De fleste former for fundraising sker gennem sponsorater, ansøgninger til private fonde samt offentlige puljer og i høj grad også via diverse virksomhedssamarbejder. Dog kan fundraising også finde sted på nogle langt mere alternative måder. Det være sig for eksempel via aktiviteter såsom loppemarkedet, lotterier, motionsløb, markedsdage, indsamlinger, og hvad der nu ellers lige synes naturligt for lokalområdet for den enkelte organisation.

Det er dog ingen hemmelig, at det at fundraise kræver en stor indsats og ofte også indgående viden om, hvor, hvornår, hvorfor og hvordan der søges midler ind til organisationen. Det er således et krævende stykke arbejde, der kan tage utrolig lang tid at få noget i hus med. Derfor vælger mange organisationer på nuværende tidspunkt at benytte sig af professionelle fundraisere. Det vil sige, at personer med erfaring inden for fundraising tilbyder deres ekspertise og hjælp mod betaling blandt andet til mindre midler.

Søg professionel hjælp

Er du en del af en forening, som har svært ved at finde en kompetent fundraiser, der er villig til at lægge et stort stykke arbejde i det at skaffe midler hjem til organisationen? Og er det vigtigt for jer at få fat i sådanne midler, således at organisationens overlevelse sikres? Så er der heldigvis råd og hjælp at hente. På projekter.nu kan du finde den nødvendige hjælp og vejledning, således du er sikret, at din organisation får søgt de nødvendige midler.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud