Sådan står du skarpere på arbejdsmarkedet

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Arbejdsmarkedet befinder sig i en konstant forandring, hvor nye krav og teknologier skyder frem og påvirker en større efterspørgsel til opdateret og kompetente medarbejder. Det kan være smart løbende at få udvidet ens kompetencer og få opdateret sit vidensfelt, som kan gøre en til den fortrukne blandt andre kandidater. Uanset om du er jobsøgende, arbejder eller har egen virksomhed, så er det aldrig for sent at udvikle ens kompetencer. Læs med her og bliv inspireret til at komme godt i gang.

Øget effektivitet med efteruddannelse

I dag kan det for mange medarbejder ikke være nok kun at uddanne sig en gang. Arbejdsmarkedet påvirkes i stor grad af udbud og efterspørgsel. Der findes flere typer af voksen- og efteruddannelsestilbud, som kan være med til at øge ens medarbejders eller leders kompetencer. Mange virksomheder står overfor et dilemma, hvor deres medarbejders kompetencer trænger til at blive opdateret. Efteruddannelse bidrager til mere effektive medarbejder, som er med til at forhøje kvaliteten af virksomheders ydelser eller produkter. For mange virksomheder kan det bedre betale sig at efteruddanne deres nuværende medarbejder, da de i forvejen har kendskab til virksomhedens arbejdsgang og kerneværdier. Det kan nemlig både være omkostningstungt og tidskrævende, at rekruttere nye medarbejdere og oplærer dem. I størstedelen af de fleste virksomheder opleves det som en fordel at investerer i deres medarbejder og opkvalificere dem, så virksomhedens konkurrenceevne forbedre. Der findes et overtal af gode argumenter for efteruddannelse, som er til gavn for deres vækst og kan bidrage til en stærkere arbejdsstyrke.

Få juridisk rådgivning i forhold til dit arbejde

Nogle gange kan man ende i en situation, hvor man har brug for juridisk rådgivning og hjælp i forbindelse med sit arbejde. Det kan især gøre sig gældende hvis der opstår en konflikt på arbejdspladsen eller der skal komme styr på en kontrakt eller mange andre scenarier. Advokathjælp kan være en dyr omgang, men det behøves det ikke at være. Gennem mange a-kasser også kendt som arbejdsløshedskasser, kan man ofte løst sit juridiske problem gratis, da der er jurister til rådighed. En anden mulighed man kan tage i brug, er anvendelsen af gratis advokathjælp, hvor man kan få juridisk og virksomhedsøkonomisk rådgivning. Her kan man indhente tre tilbud hos en række advokater og revisorer. Det kan være en god idé at løbe en kontrakt igennem med en advokat eller få tjekket dit regnskab af en revisor, så du får alle dine fradrag med. Revisorhjælp er især tiltrængt hvis man har egen virksomhed og har en masse finanser ude og inde af virksomheden løbende.

Bliv skarp på projektledelse

Mange arbejdspladser mangler medarbejder, som kan bevare overblikket og finde ud af at samarbejder med mange typer af mennesker. På arbejdsmarkedet kan man ofte forvente at få sit eget arbejdsområde, hvor man skal arbejde løsningsorienteret med større projekter og på tværs af afdelinger. Derfor kan det være smart at have en bagage fyldt med værktøjer, som man kan trække frem, når behovet opstår. Hvis du drømme om at kunne være en bedre tovholder på projektledelse, så kom i gang med det samme. Med et kursus i projektledelse kan du udvide dine kompetencer og tænke løsningorienteret i svære arbejdssituationer. Der findes et bredt udvalg af forskellige kursuser, hvor du kan få kendskab til en række projektstyringsværktøjer. På dit CV vil det vise et kæmpe engagement og pynte, at kunne skrive projektledelse på, som en af dine spidskompetencer og på den måde vil du stå skarpere på arbejdsmarkedet.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud