Bryd op med din afhængighed

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Et alkoholmisbrug er et problem, som påvirker både den person, som drikker, og vedkommendes familie. Et alkoholproblem kan have store konsekvenser og indvirkninger for personen dagligdag og sociale liv. Mange alkoholikere kan have problemer med at holde et arbejde eller fastholde et forhold til familien. Derudover kan for meget indtagelse af alkohol også få alvorlige konsekvenser for helbredet. Alkoholbehandling kan derfor være nødvendigt for mange mennesker, som lider af alkoholisme. Alkoholbehandling kan gøre en stor forskel, både for personen men også resten af familien. Alkoholisme kræver professionel behandling, og der findes efterhånden flere forskellige tilbud for behandling i Danmark. Det er vigtigt at finde den rette behandling, der passer til den enkelte. Med en ambulant alkoholbehandling får man en forsamtale, primær alkoholbehandling, familie og pårørende behandling og efterbehandling. På den måde har man de bedste forudsætninger for at gå et godt liv efter endt behandling.

Tag dit liv tilbage

Når man starter med en alkoholbehandling, kommer man til en samtale, hvor man sammen med rådgiverne får indsigt i ens alkoholmisbrug. Alkoholbehandlingen tager udgangspunkt i ens alkoholvaner, ens forbrug af alkohol, misbrug, psykiske lidelser, mentale helbred og afvænning. Der bliver udarbejdet en udredning og en diagnosticering, hvilket giver de bedste forudsætninger for at få et succesfuldt behandlingsforløb. Derudover er det også muligt for de nærmeste at deltage i den uforpligtende samtale. Et alkoholmisbrug har det med at sætte sine spor, både psykisk og fysisk. Derfor kan det være en god idé at bryde med ens afhængighed, så man hurtigst muligt får det gode liv tilbage, sammen med sine venner og familie. Det er ikke let at komme ud af et misbrug, men den rette hjælp kan give en et skub i den rigtige retning.

Et målrettet program

Med en behandling kan man komme i rolige og trygge rammer, når man skal arbejde sig ud af et misbrug. Det er vigtigt, at man har et godt forløb, som kræver en god kombination mellem et godt forløb, dygtigt personale og skræddersyet hjælp, som tager højde for ens profil. Alle er forskellige og har forskellige tankegang, med hver deres oplevelser i bagagen, så derfor er det vigtigt, at man får det rette program. Når man påbegynder en alkoholbehandling, er der mange forskellige muligheder for en, og det er en kæmpe styrke. Med professionel hjælp kan man få målrettet et program og få brudt med sit alkoholproblem. En behandling er både godt for dig, din krop og dine omgivelser. Så grib fat i livet og nyd det.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud