FrugtKurven er din friske frugtleverandør i Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Lokal frugtleverandør

I 22 år har FrugtKurven leveret frisk frugt til danske firmaer. Vi hjælper danske virksomheder i hele landet med at have en sundere hverdag på kontoret. Vi gør det nemt for dig at skabe sunde rammer for dine medarbejdere, så de kan opretholde energien hele dagen.

Sørg for ekstra energi på kontoret med lækker og sund frugt

Selvom man er god til at lave en sund morgenmad hjemmefra, så kan det være svært at overholde de sunde vaner, hvis man kommer ind på et kontor med masser af kage og usunde snacks. Med frugt- og grønt levering fra FrugtKurven, kan I hjælpe jeres medarbejdere med at være sunde hele dagen. FirmaFrugt og Frugtordning Valby – frugtlevering til erhverv fra FrugtKurven sørger for frisk og lækker frugt, så tit I har lyst. Vi leverer hver dag, eller et par gange om ugen – det er helt op til jer, hvor tit I ønsker at få friske frugtforsyninger. Det er nemt og enkelt at sammensætte jeres egen favoritkurv blandt vores store udvalg af FrugtKurve og FrugtKasser.

Firmafrugt til en travl hverdag i Valby

FrugtKurven har i mere end 22 år leveret frisk frugt og grønt til danske firmaer. I gamle dage lå FrugtKurven på Grønttorvet i Valby, og vi er glade for stadig at kunne levere vores lækre og friske frugt øg grønt hér. Vi er jeres lokale frugtleverandør, og hos os kan I nemt og enkelt få frugt til jeres medarbejdere i en travl hverdag. Vores frugtordninger er uden binding, og det er altid billigt og nemt. Vi har mange forskellige FrugtKurve og FrugtKasser at vælge imellem, og I kan nemt finde jeres favorit. Vi leverer altid frugt af den allerhøjeste kvalitet, og vores faste frugtchauffører leverer hver dag, og sørger for at FrugtKasserne kommer sikkert frem. Frugtordning erhverv og frugt til virksomheder – FrugtKurve og frugtkasser er den perfekte løsning til jer, som vil forkæle jeres medarbejdere på en sund måde.

Snacks skal der til – men af den sunde slags

Når tiden nærmer sig eftermiddag, er det nemt at ty til chokolade og usunde snacks – men det skal være slut! Det er vigtigt at holde energien oppe på en god måde, og det kan I hjælpe jeres medarbejdere til på kontoret. Med det store udvalg af lækre og sunde snacks fra FrugtKurven, kan I sørge for at ingen går kold inden et vigtigt møde. Vi leverer lækre og sunde snacks som sprøde nødder og dadelkugler fra Cocohagen. Med de sunde snacks får jeres medarbejdere energi og sundt fedt, som er med til at holde hjernen i gang, og humøret oppe. Find jeres nye favorit blandt vores udvalg af FrugtKurve og FrugtKasser og sunde snacks. Få et tilbud på FirmaFrugt tilbud i dag, og glæd jeres medarbejdere hver eneste dag.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud