En bid af Thailand i Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Længes du efter lidt ferie-stemning i din hverdag, eller søger du en nem, lækker løsning på aftensmaden? Så kan du opleve autentisk thai mad i Valby, hvad end du har lyst til frokost eller aftensmad, og eller om du ønsker at bringe en bid af asien til dit hjem med take away.

Thaimad med gode råvarer til gode priser

Placeret på Valby Langgade, er trendy Wokshop. Her laves lækker asiatisk mad, og der findes noget til en hver smag – om du er til de klassiske asiatiske retter, det stærke eller vegetariske. Menukortet byder på forskellige kød, karry-, nuddel-, ris-retter, supper, salater og et hav af side-dishes og snacks til både den store eller lille sult.

Restauranten er for hele familien, og børnene kan vælge mellem et hav af retter fra børnemenuen – her i blandt forsårsruller, fried noodles eller en kit børneboks. Har man en sød tand, er der også gode muligheder indenfor desserter, såsom pandekager med is, mango sticky rice eller lækker asiatisk frugt.

Fælles for alle retterne er, at de er lavet på gode, autentiske råvarer, med lækre krydderier og til en rimelig pris. På stedet er der nemlig fokus på, at pris, kvalitet og service hænger sammen.

Hvis du mangler et sted at studere eller arbejde, så tilbyder restauranten gratis wifi til din mad og drikke.

Lækker mad til festligheder

Mangler du et sted at holde veninde-aften eller fødselsdag, så er Wokshop stedet, hvor arrangementet kan holdes. Bestil gerne flere forskellige retter, for at kunne få en bred smagsoplevelse af Thailands fantastiske mad. Hele restauranten er desuden mulig at leje til private arrangementer.

Faktisk behøver I ikke flytte jer længere end jeres hjem, for Wokshop tilbyder udover take away, at en grill-buffet kan diskes op. Her kommer kok, bartender, wokblus og gril hjem til dig og skaber en oplevelse for alle deltagere.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud