Er du låst ude – find en døgnvagt låsesmed

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

At have mistet sine nøgler, hvormed du ikke kan komme ind i din bolig, er en frygtelig oplevelse, som du helst ville have været foruden. Men står du i situationen, så skal problemet løses på bedst mulig vis. Det kan en låsesmed hjælpe dig med.

 

Du har været i byen og haft den sjoveste aften. Men nu er alle barer og diskotekerne lukkede, og det er på tide at komme hjem i seng. Du prajer en taxa, og glæder dig mere og mere til at kunne hoppe under dynen. Så ankommer du til døren, og du roder efter dine nøgler, hvorefter du går i chok. De er væk. Klokken er 5 om morgenen, hvad gør du? Du skal have fat i en døgnvagt låsesmed.

 

Bor du i København eller omegn, kan du kontakte Låsesmedens Døgnvagt, som står klar alle 24 timer i døgnet til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude.

 

Gå ikke i panik

Hvis du har smidt dine nøgle væk eller har låst dig selv ude, så er det vigtigt, at du ikke panikker. Det er naturligvis svært, mens du er i situationen. Prøv at bevar roen, for der er hjælp tæt på dig. Du kan ringe efter en vicevært eller en låsesmed. Chancen for, at du også har mistet din telefon er ikke så stor, men hvis det uheldigvis er sket, kan du ringe på hos en nabo og høre, om du kan låne en. Her vil de fleste mennesker være søde og lukke dig ind i varmen, mens du venter på at få løst problemet.

 

Det anbefales, at du kontakter en låsesmed, der har døgnvagt, da denne er vant til at komme hurtigt til din adresse. De vil oftest kunne være der inden for en halv time.

 

Hyppigt problem – overvej elektronisk lås

Har du prøvet flere gange at smide dine nøgler væk, kan det være en dyr fornøjelse at få den brudt op og i de fleste tilfælde skiftet den til en ny. Du vil ofte skulle have en ny lås, så du ikke får ubudne gæster, hvis nøglen måske er blevet stjålet fra dig.

 

I stedet kan du med fordel investere i en elektronisk lås, hvor du ikke behøver nøgler. Her skal du i stedte huske en kode til din dør.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud