Få helt nye møbler – uden at købe nyt

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Nogle gange trænger man bare til en ændring af dagligdagens visuelle spektrum. Selv de flotteste møbler i de mest spektakulære farver kan i længden blive mondæne og kedelige, hvis du blot bor med dem i lang nok tid. Når trætheden af møblerne sætter ind, kan du få lyst til helt at skifte møblerne ud, men du kan dog nøjes med at lave de gamle møbler til nye via lidt hjemmelavet malingsarbejde. Hvis du sidder og mangler et møbel, som du derefter kan male i lige præcis den farve og nuance, du leder efter, så besøg moebelkompagniet.dk for at finde et møbel, der passer ind i dit hjem.

Mal det ensformige over og skab noget ekstraordinært

Det gode ved selv at male møblerne er, at du helt selv bestemmer, hvad møblets nye udtryk skal være. Vil du have et mørkere, hyggeskabende møbel, eller vil du have et pangfarvet, abstrakt møbel? Kun fantasien sætter grænser, når du selv er herre over penslens omformningsevner. Sådan gør du, når malingsarbejdet skal i gang:

  1. Vask først med en form for grundrens.

  2. Slib derefter møblet grundigt.

  3. Herefter påføres spærregrunder, så elementer som olie og nikotin ikke arbejder sig igennem.

  4. Til sidst er det frem med penslen og i gang – hvis det er træ, som males, skal du bruge træmaling.

Dette er til hvis møblet ikke i forvejen er blevet malet. Hvis møblet har været malet i forvejen, gælder nogle lidt andre regler, nemlig følgende:

  1. Start igen med grundrens.

  2. Slib også møblet denne gang og sørg for, det bliver ens over hele overfladen.

  3. Påfør kun spærregrunder, hvor malingen er skallet af, og du kan se det bare materiale under.

  4. Slut igen af med malingsproceduren og husk igen træmalingen, hvis der er tale om træ som materiale.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud