Få hjælp til dine sager af en landinspektør

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Er du ansvarlig i forbindelse med et byggeri? Så er du også allerede klar over, at der er rigtig mange ting, der skal overholdes og styr på. I forbindelse med et byggeri, er det alfaomega, at man er helt klar over, hvor meget og hvor henne, det faktisk er tilladt at bygge. For der findes en del lovgivning på området, der naturligvis skal overholdes.

Landinspektører fra LandSyd har stor ekspertise og erfaring på området, og ved at samarbejde vil I opleve, at I hurtigt får begreb om, hvad I faktisk har af muligheder for, hvordan I kan bygge. Samarbejdet kan sagtens forløbe mellem jer, landinspektøren samt en advokat eller arkitekt eller andre faggrupper, alt efter hvad der har mest relevans for jer. Så ved I også samtidig, at I har haft alle instanser med in mente, da I har planlagt jeres byggeri.

Hvad er de typiske spørgsmål?

Ved landopmåling er der typisk nogle formål, der går igen, som mange gerne vil have helt styr på. Det største spørgsmål er formentlig, hvor stor en del af grunden, der må bebygges, samt hvor på grunden, bygningerne må placeres. Der findes regler for, hvordan der må bygges i skel, og det er blandt andet afhængigt at bygningens formål samt størrelse og herunder højde. Ved en bygning, der ikke er beregnet til beboelse, er der lidt større muligheder end for bygninger til beboelse.

Landinspektører kan også blive relevante i forbindelse med ekspropriering af jord, hvor I måske skal have omfordelt grunde eller udbygget dem til nye grunde. Her er det vigtigt, at opmålingerne foreligger korrekt, da det er relevant for eventuelle senere salg, bygning på grunden og meget andet, der er relevant som grundejer. Ved at vælge en lokal landinspektør med kontorer tæt på jer, ved I, at I også er godt stillet i lokalsager.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud