Få styr på hverdagen igen – sådan tager du bedre vare på dig selv

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

I hverdagen er der masser af ting, som der skal ordnes, og som man skal nå – det kan derfor være en udfordring at finde tid til sig selv, især hvis man også har en familie og børn, som man skal sørge for. Det er dog super vigtigt, at du ikke vælger dig selv og dit helbred fra, selvom det sommetider kan være det, man kan komme til.

Du kan nemlig bedste hjælpe alle andre, hvis du tager ordenligt vare på dig selv først. At tage vare på sig selv kan være mange ting – måske du skal en tur til tandlæge og have tandblegning, hvis du længe har været ked af dine tænders farve?

Sig fra, hvis du ikke har overskud

Noget som mange kommer til at gøre i hverdagen, er ikke at sige fra. Hvis man i forvejen har en travl hverdag, kan det være en virkelig dårlig ide aldrig at sige fra, hvis man bare ikke har overskud til det, man bliver spurgt om.

Måske dine veninder gerne vil have dig med ud og spise en dag, men du i forvejen har en masse andet, som du skal? Så behøver du ikke have dårlig samvittighed. Hvis du blot forklarer dem, at du har rigtigt meget om ørene, vil de helt sikkert kunne forstå, hvorfor du takker nej. Det er selvfølgelig vigtigt at tage sig tid til at se sine venner, men ikke på bekostning af sit helbred.

Det er okay at tage tid for sig selv

Selvom det kan føles som en selvisk handling, så er det slet ikke selvisk at tage tid for sig selv sommetider. Alle har brug for at slappe fuldstændigt af til tider, og det er slet ikke noget, du skal have skyldfølelse over.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud