Find bolig i Valby som nygift

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Det er en stor ting at hive rødderne op og rykke videre. Man skal finde ud af hvor meget plads, man har brug for, og hvad funktion hvert rum skal have, specielt, hvis man lige er gift og skal have noget større. Men noget der er mindst lige så vigtigt, er beliggenheden. For man vil gerne bo i et godt kvarter, og børnene skal gerne vokse op i de rette omgivelser. 

Seværdigheder i byen

Valby er en by på Sjælland med lidt over 600.000 indbyggere. Den er særligt kendt for sine tre museer, der rummer på henholdsvis Storm P, Nordisk Film og ”Alhambra”, som er museet for satire og humor. 
En anden perle tæt på Valby er Visit Carlsberg, hvor du kan se hvordan de gyldne dråber bliver brygget. Der er tilmed mulighed for at besøge deres café og se nogle af de gamle antikviteter. 
Hvis du er mere til sport, kan du med fordel besøge Valby Idrætspark, der rummer fodboldkampe. Telia Parken i København ligger heller ikke mere end 10 kilometer derfra. 
Er du blevet inspireret? Se ledige boliger på Lejebolig Valbyog find dit nye hjem. 
I Valby kan du tilmed besøge Jesuskirken, der er en meget unik kirke i forhold til at den ikke ligner nogen anden kirke i Danmark. Så hvis du søger en kirke at blive gift i, eller hvis dit barn skal døbes, er denne kirke en smuk mulighed. Hvis du er mere til det danske, kan du også besøge Frederiksberg Kirke, der ligger lige i nærheden. Dermed er der også mange oplevelser på vente – og som nygift, er det rart at flytte til en by, hvor I kan få en masse gode minder og oplevelser sammen, og lade kærligheden spire fortsat. Og er det ikke nok, kan I jo toppe det hele af ved at finde en ekstra bryllupsgave, som I kan nyde sammen i jeres nye hjem – det kan du finde gode ideer til her.

Find bolig i Valby som nygift, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud