Hotel Fy & Bi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/10 (9 votes cast)

Et fornemt hotel som ligger på Valby Langgade tæt på Nordisk Film. Hotellet har taget sit navn efter Fy & Bi, der var 20´ernes berømte filmpar. Udover at være et hotel er der også tilknyttet en restaurant, og Café Asta. Der kommer en seperat artikel om Café Asta.

Restauranten og hotellet ligger i en gammel hyggelig bygning tæt på alt i Valby. Hotellet består af 25 værelser, som alle er unikke. Hvis du er interesseret i at sove på hotellet, kan du se deres værelsespriser her.

I restauranten kan du få frokost og aftensmad. Frokost er hver dag fra 11.30-16. Der er masser af retter at vælge i mellem. Du kan se menuen og priser her. Du kan se deres aftensmadsmenu her.

Det er også muligt at holde selskaber på Hotel Fy og Bi. Selskaber skal være på min. 20 personer. Du kan enten vælge en forret, hovedret og dessert eller buffet.

Du kan vælge mellem fire slags buffeter. De har en brunchbuffet, koldt bord, alm. buffet, luksus buffet. For at se hvad de enkelte buffeter indeholder, kan du kigge på deres hjemmeside, som du finder her.

Stedet kan også bruges, hvis du leder efter et hyggeligt sted at holde jeres firmas næste møde eller arrangement.

Adresse
Valby Langgade 62
2500 Valby
Tlf.: 36 45 44 00
Web: http://www.hotelfyogbi.dk/

Hotel Fy & Bi, 4.8 out of 10 based on 9 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , , , , ,Læsertilbud