Køl ned i haven med en rammepool

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Om sommeren er det rart at kunne sænke sig i vand, når heden bliver lidt for meget. Intet sted i Danmark er der mere end ca. 50 km til havet, så hvis du vil tage en dukkert i naturen, er den blot en kort køretur væk. Men er du glad for at være hjemme i din egen have, så skal du selvfølgelig se dig om efter en anden løsning. En anden løsning kunne være en rammepool, du har til at stå ude i haven.

Skaf en familiepool med renseanlæg

Leder du efter en pool til haven med plads til flere, så kan du gå på jagt efter en familiepool. Når du blot følger vejledningen, er sådan én nem at montere, og du sagtens bare fylde den med vand fra din haveslange. Sådan en pool vil ofte have en renseenhed i form af en vandpumpe, der filtrerer for at tage det værste, hvad snavs og småpartikler gælder. Så du kommer ikke til at søbe i skidt i poolen.

Desinficér vandet i poolen

Én ting er, om poolen er ren. Noget andet er, om den er hygiejnisk – altså om vandet desinficeres, for bakterier kan hurtigt formere sig i almindeligt vand. Når du køber en pool, så husk at få noget til at desinficere med i handlen. Det kunne fx være tabletter med klor. Husk dog at omgås klortabletter med forsigtighed. Læs vejledningen for brug af klortabletter grundigt, så du ikke kommer galt afsted.

Husk en poolbeskytter til din pool

Når poolen ikke er i brug, bør den dækkes til. Dels for at forhindre kontaminering af poolen i form af fx døde insekter og fugleklatter. Og dels for at vide dig sikker på, at dine børn ikke kravler op i poolen, når der ikke er en voksen i nærheden. Få en poolbeskytter, du kan lægge oven på din pool.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud