Lad smukke hortensiaer pryde din have eller terrasse

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Annoncør: Havehandel.dk

Hvem elsker ikke en have eller en terrasse, der er fyldt med smukke blomster? En have fyldt med dejlige blomster og flotte bede er både hyggelig og flot, og der er derfor mange, der drømmer om netop dette.

Desværre er der også mange, som har en idé om, at det er noget nær umuligt at passe have og at sørge for, at blomsterne trives. Dette er heldigvis langt fra sandt, og du kan for eksempel sagtens have hortensiaer i din have eller på din terrasse, uden du behøver at have de grønneste fingre i verden.

Så simpelt er det at passe hortensiaer

Hortensiaer er både farverige, store og flotte, og derfor ligner de måske noget, som kræver en hel del arbejde eller snilde at passe. Sådan er det nu heldigvis ikke, og du kan med fordel tage et kig i den bedste guide til dine Hortensia, hvis du vil se, om det kunne være noget for dig.

Det eneste, der for alvor er vigtigt, når du skal holde hortensiaer, er, at du husker at vande dem rigeligt. Det er ikke nødvendigt at beskære hortensiaer, medmindre du gerne vil have, at de har en bestemt form.

Flere typer at vælge imellem

Hvis hortensiaer lyder som noget for dig, er det om at beslutte dig for, hvilke du skal have. Der findes nemlig flere forskellige typer af hortensiaer, og der er en del variation, når det kommer til deres facon og udtryk. Du kan med fordel læse om de forskellige typer for at finde frem til den, der passer bedst til dig og din have eller terrasse.

Derudover kan du overveje, hvilke farver du foretrækker til dine hortensiaer. Typiske farver er hvid, lyserød og blålilla, men der findes også andre nuancer, som du kan overveje. Det kan se flot ud med hortensiaer i en masse forskellige farver.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud