På jagt efter en ungdomsbolig i Valby?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Er du endelig optaget på drømmestudiet på Københavns Universitet? Og mangler du nu bare drømmeboligen? Det kan være lidt af en bedrift at få foden indenfor på det københavnske boligmarked. Enten er det stjernedyrt, eller så skal du til at gå på kompromis med beliggenheden. Jagten på en bolig kan lægge en stor dæmper på glæden ved at skulle begynde på en ny uddannelse, fordi alt kommer til at gå op i praktik – og nervøsiteten for slet ikke at finde en bolig inden studiestart.

Søger du på ungdomsboliger Valby, dukker der flere gode alternativer op. Har du f.eks. overvejet de moderne lejeboliger i Blækhus Valby? De sigter ikke kun mod studerende, men også nyuddannede. Flere af lejlighederne i Valby har tagterrasser, så du kan spejde ind mod hovedstadens smukke tårne.

Hvorfor skal du bo i Valby?

Måske ville du allerhelst bo midt i København, men giv Valby en chance. Vælger du ungdomsboligerne i Blækhus Valby, har du kun 5-7 km ind til Rådhuspladsen eller Københavns Universitet. Det er meget passende for en rask cykeltur, men du kan naturligvis også både tage S-tog og busser, hvis det skal være ekstra nemt – eller regnen siler ned. Du har kun få minutters gang hen til de forskellige stationer, ligesom der ligger masser af shoppingmuligheder på eksempelvis Valby Langgade.

Valby er også rent prismæssigt noget mere attraktivt end Indre København. Vælger du Blækhus Valby, ligger ungdomsboligerne på omkring 6000 kroner/måned og opefter. Det er derfor en pris, hvor mange kan være med – og du kan vælge mellem flere forskellige lejlighedstyper. Måske kan du nøjes med en mindre 1-værelses lejlighed, eller måske skal du have lidt ekstra plads at boltre dig på.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud