Sådan bliver prisen på Apples nyeste skud på stammen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Danskere handler på nettet i massevis, og derfor benyttes sider, som samler priser fra forskellige forhandlere også endnu mere. Aktuelt på markedet er den nye iPhone X, som lanceres den 3. november, men som kan forudbestilles fra den 27. oktober. De mange nye features kommer med i pakken, som udstråler og beviser, at intelligent design er en mulighed. Det er ikke svært at forstå entusiasmen og forventningsglæden, men smartphonen forventes at blive solgt til ikke mindre end 8.000-10.000 kroner.

Skærmen på den nye iPhone er ganske enkelt imponerende. En teknologi, som kan kende dine ansigtstræk, og som endda registrerer forandringer i dit udseende, bliver det helt nye i fremtiden. Apple har slået hul på denne computer-intelligens, og forbrugere verden over ser frem til at møde det stilede nye ydre og indre design af iPhone X. Med en pris, som kan få selv de velbetalte af os til at måbe, er der dog en vished om, at det luksuriøse produkt godt må koste os noget. Websider, som samler forskellige forhandleres produktpriser, har nu gjort det muligt for forbrugere at finde den billigste pris på en iPhone X, som fra på torsdag kan forudbestilles.

Rift om den bedste og dyreste iPhone nogensinde

Det er næppe opreklameret, når Apple melder ud, at iPhone X er deres hidtil bedste produkt. De kan med god grund bolstre sig af at være gået tilbage til glasskærmen, som vi husker den fra iPhone 4 – nu med den største robusthed nogensinde. Retinaskærmen bryder grænserne og holder forbrugeren engageret med humørikoner, der efterligner ansigtsudtryk, en touch-respons, som er hurtigere end nogensinde, og en fuldstændig klar skærm, som kun kræver et enkelt swipe for at åbne. Så er det ikke så svært at forstå, at prisen på den nye iPhone X bliver den højeste nogensinde. Det kan dog være frustrerende for den glade iPhone entusiast, som ikke har råd til et tårnhøjt prisleje.

Sider sammenligner priserne

Tid, penge og en fornuftig overvejelse. Der kan være mange fordele ved at overveje at sammenligne priserne på den nye iPhone X online. Selvom lanceringen af iPhone X er lige om hjørnet, kan det da anbefales at søge de bedste priser på websider, som samler alle udbyderes hjemmesidepriser.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud