Sådan indretter du et smart børneværelse

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Har dine børn førhen delt værelse og skal nu til at have hvert sit, eller er familien blevet udvidet med en lille ny? Det er en sjov opgave at indrette et børneværelse, fordi du ofte kan have lidt mere frie tøjler end i resten af hjemmet. Et børneværelse skal ikke være stilet og moderne, for det skal bare være hyggeligt og praktisk. 

Find en fed vægfarve 

Når du skal indrette et børneværelse, gør det ikke noget, at du giver den lidt gas med farverne og kreativiteten. Hvis dit barn skal kunne bruge masser af tid på at lege derinde, må det også gerne være et rum, hvor der er noget forskelligt at se på. Derfor skal du heller ikke være bange for at male væggene i en lidt anderledes farve. Hvis ikke du selv har mod på at male, kan du få hjælp af en professionel maler. Du kan også vælge at finde et fedt tapet til værelset. Der findes rigtig mange flotte tapeter, som vil kunne pynte på ethvert børneværelse. 

Gør plads til opbevaring 

På et børneværelse er der som regel fyldt med en masse forskellige ting, der flyder ud over hele gulvet. Hvis du vil gøre det nemt at rydde op, skal du sørge for at finde på nogle gode opbevaringsløsninger. Det letteste vil være at købe nogle store plastkasser, der kan stå langs væggen, så alt kan fyldes der op i. Du skal næsten ikke forsøge at skabe et system i alt legetøjet, for det kommer ikke til at holde særlig lang tid.

Skab en skrivebordsplads 

Hvis dit barn skal have mulighed for at sidde og lave lektier eller tegne på værelset, kan du finde et lille, fint skrivebord der matcher resten af værelset. Find gerne en stol dertil, der er rar at sidde i og ikke bare en hård taburet.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud