Sådan kommer I endelig i gang med at male huset!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

At male et hus er bestemt et større og ganske omfattende projekt, men med en smule planlægning og forberedelse, kan I komme godt i mål med et tilfredsstillende resultat. I har måske længe gået og drømt om at give husets facade en helt ny farve, eller måske er det indvendigt, huset trænger til et par strøg fra en malerpensel.

Har I brug for et skub til at komme i gang med malerprojektet, får I her nogle tips til at komme godt i gang!

Forbered dit hus på malingen

Er det husets ydre, der trænger til at blive malet igen? Evt. i en helt ny farve? Så skal I sørge for først og fremmest at forberede murenes overflade. I bør rense murene og udfylde evt. huller eller revner, der kan være at finde. Det handler nemlig om at opnå en jævn overflade at male på. Af samme grund bør I slibe områder med mange ujævnheder ned med sandpapir. I vil opnå et langt mere tilfredsstillende og strømlinet resultat, hvis I gør jer umage i forberedelsen.

Så snart husets murer er klargjort, skal I vælge den rette maling. Der findes mange typer af maling at vælge i mellem, bl.a. olie-, vand og latexbaseret maling. Find den rette type maling til jeres projekt på Mehr.dk, så I ikke ender med at investere i den forkerte type maling til jeres projekt.

Så skal der males!

Nu er maling købt, og I skal endelig i gang med at male! Men… der er stadig et par vigtige forberedende elementer, før I kaster malingen op på muren. Sørg for, at I har alt det nødvendige udstyr. I bør vide, hvilke typer pensler og malerruller, som vil fungere bedst på jeres overflade. I skal med garanti også male et par meter eller tre oppe i vejret, og derfor bør I også være sikre på, at I har det rette stillads til at kunne male sikkert højere oppe. Sørg desuden for at benytte de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger såsom maske, briller og handsker.

Desuden skal I være opmærksomme på, hvilket vejr I maler i. Er der enten meget koldt eller meget varmt, kan det resultere i, at malingen tørrer henholdsvis for langsomt eller for hurtigt, og det kan have indvirkning på det endelige resultat. Gå efter et vejr med lav luftfugtighed.

I kan godt glæde jer til at give hjemmet et helt nyt og flot look!Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud