Send blomster til Valby med Amager Blomster

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Lad nu bare sige det ligeud og uden omsvøb: Vi vil gerne gøre reklame for os selv i forhold til at sende blomster til Valby 7 dage om ugen. Vi mener nemlig, vi har noget, som du efterspørger, og som du ikke får nogen andre steder i byen.

 

Med Amager Blomster til Valby

Når du har brug for blomster i Valbyeller et andet sted i København for den sags skyld, så kunne du godt vælge en af de store etablerede blomsterleverandører, der bringer blomster ud i Valby. Du vil måske endda mene, at det kan du ligeså godt.

 

Og her er vi helt uenige. De store kæder binder nemlig ikke en eneste blomst selv. De tager imod din ordre og sender den videre til en blomsterhandler i dit nærområde. Desværre tager de også imod betalingen, men en betydelig del beholder de selv. Så skal den lokale blomsterbutik kæmpe med at få en buket ud af det beløb, der er tilbage.

 

Amager Blomster laver selv alting på et lille hyggeligt værksted

Hos Amager Blomster tager vi også imod ordrer på blomster til Valby. Men det billede du ser på vores hjemmeside, det er altså den buket, der bliver leveret til modtager. Og desuden får du blomster for præcis det beløb, du har købt blomster for.

 

Det er nemlig os der binder buketterne hjemme på værkstedet og det er vores egne chauffører, der bringer dem ud. Sådan vil vi gerne have det, for sådan kan vi styre kvaliteten.

 

Er der noget i vejen med de andre?

Der er i udgangspunktet ikke noget i vejen med de andre – eller – med hovedparten af de andre. Der er mange udmærkede blomsterbutikker i Valby, der gør det rigtig godt.

 

Vi har bare besluttet os for, at vi vil gøre det bedre end godt: Vi vil være nummer 1 inden for levering af blomster i Valbyog resten af København. Det betyder, at vores varer skal være helt i top hvad kvalitet og friskhed angår. Vi skal lave de flotteste buketter og forklare hvordan de skal passes.

 

Omhu og vilje giver dig den lækreste buket

For nu at blive ved med at sige det ligeud, så vil vi altså det her med blomster. Det vil vi for din skyld. Hvad enten du er afsender eller modtager af blomsterne, så har du da krav på, at vi går op i det vi laver og har det øverst på dagsordenen, at det leverede produkt lever op til det du har købt og betalt for.

 

Derfor kører vi på torvet kl. 02:30 om morgenen. Derfor er vi med til at læsse af lastbilerne fra Holland, så vi kan se hvem der har de gode varer. Derfor varebehandler vi efter alle kunstens regler hjemme i butikken og afslutter i desinficerede vaser. Og derfor anvender vi det gamle håndværk og de allernyeste teknikker, når vi skal binde din buket.

 

Tilfredshedsgaranti hos Amager Blomster

Vi mener det nemlig fuldstændigt alvorligt, når vi siger, at vi har de flotteste blomster og uforlignelig kundeservice. Og skulle der være en blomst, der ikke har forstået det, så bytter vi den simpelthen ud. Vi vil nemlig rigtig gerne have, at du kommer til os igen, næste gang du skal have blomster i Valby…Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud