Sikkerhedsudstyr til risikabelt arbejde

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Når et firma hyres til at udføre risikabelt arbejde i højderne, er det vigtigt, at der er styr på, at det hele foregår i sikkerhed. Intet er selvfølgelig hundrede procent muligt at sikre, men man kan gøre sit bedste som ledelse i et sådant håndværksfirma for, at medarbejderne føler sig så beskyttede, som muligt er.

Sikkerhedsudstyr

Hvilken slags beskyttelse kan man så egentlig tilegne sig for at kunne udføre arbejdet i højden uden at risikere liv og lemmer? Der er en masse forskelligt. Nogle firmaer, såsom Kee Safety, dedikerer sig til at levere netop denne type udstyr. Det er bl.a. udstyr som tilpassede systemer til rækværker, barrierer tagkantssikring og faldsikring.

Tagkantssikring

Foregår arbejdet, som en kunde har bestilt jer til at udføre for dem, på et tag, er det synd at sige, at det ikke er en smule risikofyldt. Dog kan man sagtens sørge for, at det hører til de absolutte sjældenheder, at noget alvorligt finder sted grundet manglende sikkerhedsforanstaltninger. Det kan man med en tagkantssikring. Det er jo trods alt ingen hemmelighed, at de fleste hustage og andre tage hælder nedad. Det udgør derfor en risiko for, at håndværkerne falder ned fra taget og slår sig i større eller mindre grad. Det kan en tagkantssikring bidrage til at forhindre.

Faldsikring

Faldsikring er en af de andre typer sikkerhedsudstyr, som Kee Safety tilbyder. En faldsikring holder dig sikker fra at falde alt for langt ned. Hvis du skulle falde, vil faldsikringen, som du har på, gribe dig, inden det går helt galt. Dermed er en faldsikring altså uundværlig for arbejde længere oppe end jordoverfladen, hvor en reel risiko for at falde ned og slå sig relativt hårdt findes. Arbejder du i et håndværksfirma, der udfører den slags opgaver, kan du være med til at sørge for, at der også bliver brugt penge på at få dette udstyr i hus.



Spar op til 80% med Valby deals






Læsertilbud