Skal du have opdateret facaden? Giv den en sandblæsning

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Hvis du går med tanker om at renovere facaden på dit hus, er en sandblæsning nødvendig. Det er uafhængigt af, om du skal male, vandskure eller andet. Det er nødvendigt at sandblæse den inderste facade først, så det bliver jævnt og et nyt lag kan dække. På den måde får du det flotteste resultat. Se en konkret sandblæsning pris.

Sandblæsning fra A til Z

Sandblæsning kan være en størrelse, der er svær at forestille sig. Først og fremmest fjerner det rester af maling, løs fuge, snavs og andet skidt, der kan sidde på en facade, så det bliver muligt at give det en efterbehandling. Har din facade været malet før, vil du opleve, at en sandblæsning virkelig kan blæse malingen af, og du vil have den rå facade til at stå tilbage, klar til en ny omgang. Sandblæsning er en kunst, som en håndværker er mest kvalificeret til at udføre. Det kan være svært at gøre selv, ligesom det er dyrt at leje det nødvendige udstyr. Derfor anbefales det klart, at man hyrer en professionel til at sandblæse for sig, så man kan være sikker på et ensartet resultat, der kan bruges til noget.

Forskellige typer sandblæsning

For at lave en sandblæsning er det vigtigt at vide noget om, hvilken type sand, der egner sig bedst til forskellige overflader. Desuden findes der forskellige former for sandblæsning – både våd og tør. Når der sandblæses, er det yderst vigtigt, at alle revner dækkes af. Det betyder, at både døre, vinduer og udluftningskanaler skal dækkes til for at undgå, at der kommer sand ind i huset, da det ellers meget let finder vej. Sand fra en sandblæsning kan ikke bare smides ud. Det skal fjernes på den korrekt måde, og det kan kræve, at det leveres tilbage til producenten, der har leveret det i første omgang.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud