Skal taget renoveres eller udskiftes?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Renovering af taget er billigere og nemmere end en egentlig udskiftning af taget. Det kan derfor godt betale sig at undersøge mulighederne for, om taget kan renoveres og dermed holde mange år endnu, inden det skal udskiftes. Er dit tag over 40 år gammelt, vil det nok være en udskiftning af taget, der vil være den bedste løsning, men er dit tag yngre end det, kan en tagrenovering i mange tilfælde være en god løsning. Ser taget slidt og grimt ud, kan det nemt og hurtigt ordnes med rensning og maling af taget. Har du løse tagplader eller teglsten, kan disse også efterspændes eller udskiftes. Ikke alle tage tåler den samme behandling, det er derfor vigtigt, at du undersøger, hvilke behandlinger der passer til dit tag.

Hvad koster det at få en renovering af taget?

Nogle firmaer opererer med faste priser for et bestemt antal kvadratmeter, når det kommer til for eksempel algebehandling eller rensning af taget. Prisen kan derfor svinge alt efter hvor mange kvadratmeter dit tag er. Ved du ikke, hvor mange kvadratmeter dit tag er, kan du få hjælp til at udregne det.

Det kan være en god idé at undersøge markedet for tagrenovation, inden du beslutter dig for et firma. Der kan både være forskel på deres metoder og priser. På internettet kan du finde sider, hvor du kan beregne en ca.-pris for den form for tagrenovation, du gerne vil have udført.

Hvornår på året kan jeg få renoveret mit tag?

Nogle årstider egner sig bedre til tagrenovation end andre. Normalt siges det, at det er bedst at udføre tagrenovation fra marts til oktober. Rensning af taget kan udføres hele året, men ikke maling. Skal du have både en tagrensning og maling af taget, kan det derfor være en god idé at vælge sommermånederne, så du kan få klaret begge dele i forlængelse af hinanden. Dette skyldes at der ikke må være regn i luften, når der skal males. Se mere her.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud