Cecils blog: Skolestart på KG

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Københavns Åbne GymnasiumHej til jer alle sammen. Jeg er Cecilie, også kaldet Cecil og dette er mit første indlæg herinde på Valbyonline.dk
Som de fleste af jer nok ved, har denne uge for mange været skolestart. Nogle på en ny skole, andre fortsætter i samme folkeskole eller Gymnasie, som de var på sidste år. Jeg havde min første dag på Københavns Åbne Gymnasium i går, hvor alle 1.g og 1. hf eleverne skulle deltage i et arrangement kaldet KG24. Arrangementet handler, kort fortalt, om at blive rystet sammen med sin klasse, lave sjove ting og bare hygge sig og lære hinanden at kende.

Vi har hørt et enkelt foredrag, danset, sunget, ledt efter citater på toiletdøre, lavet trillebørløb, gættet sange og set film til klokken 4 i nat. Ja langt nat 😉
Foredraget var faktisk ganske godt. Jeg kan desværre ikke huske navnet på manden, men jeg mener han sagde at hans første dag på HF som han gik på, var for 23 år siden. Ja det er lidt tid siden 😀 Well, uanset så var han utroligt positiv. Han snakkede højt og han forklarede om hvordan han selv ikke var helt stærk i skolen, da han egentlig bare ville spille fodbold, MEN at det oftest bare handler om at have en positiv indstilling til de ting man skal og de dage der kommer, fordi det er i bund og grund gør det hele meget lettere, og det har han da så sandelig også ret i. Jeg kan huske for ikke så længe siden hvor jeg cyklede rundt i nærheden af strøget og det pludselig begyndte at regne helt ekstremt, og jeg så hvordan alle skar ansigter og prøvede at holde deres hår tørt, for hvad skulle de dog gøre hvis det blev vådt? Nå, men det jeg ville frem til var, at jeg var i så godt humør den dag, at jeg egentlig bare begyndte at smile og smågrine lidt af de meget meget sure mennesker, og jeg endte med at have en vildt sjov cykeltur selvom det pissede ned. Ja, han havde helt ret. Han bad os også om at juble. Først havde vi lang tid, men så pludselig havde vi kun 5 sekunder, og så kun 2 sekunder, og vi skulle altså juble og klappe så voldsomt vi kunne. Efterfølgende skulle vi stille os overfor en person, og kigge ham eller hende i øjnene i et halvt minut, eller var det et helt? åh det er også lige meget, det føltes som lang tid, og det er sgu sjældent at man kigger folk så længe i øjnene, uden at måtte sige noget.

cheap cialis online

Jeg kunne altså ikke lade vær at smile. Han, gal som han var, bad os også om at rejse os og omfavne hinanden.. Ja, det var et foredrag jeg ikke lige var forberedt på, og har aldrig set noget lignende, men det var da sjovt!

Løbet rundt på skolen, gik ud på at score flest point, og det var desværre ikke os der vandt, men vi hyggede os alligevel en hel del. Vi lærte blandt andet KGdansen, som vi alle skulle gå op på Carlsberg og danse, hvilket blev filmet. Faktisk blev videoen mega fed! Det var godt filmet, tommel op til filmfolkene.

Da det så var slut kunne vi vende hjemad til lækker aftensmad, og efterfølgende film i Salen. Vi så blandt andet Borat, Svampebob Firkant og REC. (en spansk gyser) Øh, efter den tror jeg at jeg faldt i søvn.. Vi vågnede så op til lidt oprydning og rundstykker. Absolut en god skolestart! Jeg har desværre ikke fået taget nogle billeder. øv øv, men det må blive næste gang. Jeg får sikkert taget en masse når vi skal på introtur til Sverige i starten af September.

God weekend til alle derude!
– Cecil

(læs mere om KG på kg.dk)Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , , , , , , ,Læsertilbud