Soaked in Luxury

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (3 votes cast)

soaked-in-luxury-valby
Soaked in Luxury ligger i Spinderiet, og de lover, at du kan få luksustøj til en lav pris. Soaked in Luxury sælger deres eget brand, som er et kendt brand i hele verden. Soaked in Luxury er et internationalt fashion brand, som du også har muligheden for at købe i Valby.

Soaked in Luxury sælger tøj til kvinder, som er bevidste om, hvordan de ser ud, og gerne vil have tøj til en rimelig pris. Deres popularitet skyldes netop, at du kan få kvalitetstøj til en god pris.

På deres hjemmeside kan du se noget af det tøj, som du kan købe i butikken i Spinderiet. Hvis du selv vil kigge lidt på tøjet, inden du beslutter dig for at købe det, kan du se mere her.

Butikken i Spinderiet er en del af IC Companys, men Soaked in Luxury er baseret på en franchise forretningsmodel, hvor man ejer sin butik, men skal overholde nogle bestemte regler, som IC Companys fastsætter.

Du skal som kvinde besøge Soaked in Luxury, hvis du gerne vil have flot tøj, som ikke sprænger dit budget. Det vil din mand eller kæreste også blive glad for.

Adresse
Valby Torvegade 12
Spinderiet
2500 Valby

Åbningstider
Mandag – fredag kl. 10.00 – 19.00
Lørdag kl. 10.00 – 16.00
Søndag kl. 11.00 – 16.00
Butikken har kun åbent første og sidste søndag i hver måned.

Soaked in Luxury, 7.7 out of 10 based on 3 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , ,Læsertilbud