Sundhed: sådan kommer du i gang med træningen derhjemme

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

I en travl hverdag kan det være svært at presse træning og sport ind. Ikke desto mindre er det utroligt vigtigt at få rørt sig, og udover at holde dig i form kan motion hjælpe på en helt masse ting. Blandt andet kan træning afhjælpe stress, så hvis du har en travl arbejdsdag og føler dig lidt stresset, så er det bare om at få klemt motion ind i programmet. Dog kan det tage lang tid, hvis man først skal have pakket træningstasken, derefter transporteres hen til træningscentret, så træne i en til to timer, derefter i bad og så hjem igen. Det er der dog en meget god løsning på – træn hjemme i stedet for i et fitnesscenter. Umiddelbart virker det som for nem en løsning, men faktisk kan vi opnå meget af det samme som i fitnesscentret hjemme på stuegulvet.

 

Invester i det basale fitnessudstyr

For at få det mest optimale ud af at træne hjemme, er det vigtigt at have de basale redskaber for at gøre træningen effektiv. Det er individuelt, hvilken type udstyr der er nødvendig – nogen kan nøjes med en træningsmåtte og eventuelt et sjippetorv til opvarmning. Andre har brug for et par håndvægte og nogle kettlebells. Tænk over, hvilke redskaber, du benytter mest i fitnesscentret, og undersøg om ikke du kan bruge en type redskab til flere forskellige formål. På den måde behøver du ikke investere i alt for mange ting.

Læg et træningsprogram

Når man træner hjemme, er det let at blive distraheret. Overspringshandlinger er der nok af, så for at holde fokus er det en god idé at følge et træningsprogram. På den måde ved du, at du ikke må stoppe eller holde pause, før du har gennemført programmet. Der findes massevis af gratis træningsprogrammer online, enten som tekst, billeder eller videoer. For at slippe helt for at blive distraheret kan det være en idé at printe træningsprogrammet ud, og lægge telefoner og computere væk. Her kan du købe blækpatroner fra HP.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud