Tre investeringer i dit hus, som vil betale sig selv hjem

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

I disse tider, hvor priserne, som du uomtvisteligt vil have opdaget på nuværende tidspunkt, er steget helt utroligt, kan det måske virke som lidt af en mundfuld at skulle til at smide en ordentlig pose penge på et større husprojekt. Og hvis du ikke har lidt penge på kistebunden, og således ville skulle ud på lånemarkedet, skal du måske også overveje det en ekstra gang – men i rigtigt mange tilfælde kan en investering vise sig at være god på længere sigt. Så her kommer tre bud på ting, som du kan gøre ved dit hus.

Få dit hus efterisoleret

Der er næppe nogen tvivl om at du kan få en lavere varmeregning med efterisolering. Ved efterisolering får dit hus billedligt talt en bedre, opgraderet og mere tæt frakke på, så du ikke behøver at fyre så meget af din dyrt købte energi direkte ud i æteren. Så det vil, især her i en energikrise, give mægtigt god mening at, i det mindste, få et uforpligtende tilbud og eventuelle beregninger hos et firma, som udbyder isoleringen.

Anskaf dig nogle solceller

Dette punkt er lidt i samme genre som efterisoleringen af huset. Solceller er i hvert fald også indenfor energiområdet, men dog med en lidt anden vinkel på økonomien. Hvor efterisoleringen handler om at reducere forbruget af energi, som allerede er produceret, vil solceller (eller alternativt solfangere, som kan levere solvarme) producere energi. På den måde kan en kombination af isolering og produktion angribe din varmeregning fra begge retninger på én gang.

Forskønnelse af huset

Dette investeringsråd er lidt mere diffust, og det har en lidt anden måde at tjene sig selv hjem på, som ikke vil fungere for alle. Men ved at gøre huset mere ”lækkert”, eksempelvis med maling eller nye fliser i indkørslen, vil det have højere videresalgsværdi.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud