Tre ting du skal have styr på, før du lejer et kontor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Et kontor er oftest samlingspunktet for en virksomhed. Derfor er det vigtigt, at kontoret passer til virksomhedens behov. Hvis du er i tvivl om, hvad du og din virksomhed har brug for, når det kommer til det fremtidige kontor, få du her tre punkter, der er relevante at gennemgå, før du skal leje et kontor.

Hvor skal kontoret være?

Først og fremmest er det vigtigt at vide, hvor kontoret skal være. Hvis kontoret skal have kundebesøg, er det bedst, hvis det ligger et sted, hvor kunden nemt kan komme til kontoret. Hvis dine kunder hovedsageligt er fra Sjælland, er det derfor en god idé at få et kontor, så det er hurtigt og nemt for de fleste sjællændere at komme dertil. Er kontoret derimod kun til medarbejdere, behøver kontoret ikke at være lige så synligt i bybilledet.

Hvor stort skal kontoret være?

Når du skal leje et kontor, er det vigtigt at tænke ud i fremtiden. Hvis du regner med, at virksomheden vokser meget, er det nødvendigt at have plads nok på kontoret, så alle medarbejdere kan være der. Derfor er det en god idé at vælge et større lejemål, end du har brug for på nuværende tidspunkt. Hvis du derimod ønsker at holde virksomheden lille eller dine medarbejdere har mulighed for at arbejde hjemmefra, kan du derimod leje et mindre kontor.

Hvad må prisen være?

Prisen er ofte afgørende, når der skal lejes et kontor. Før du lejer er det derfor vigtigt at fastsætte et budget, så du ved, hvor mange penge kontoret må koste om måneden. Hvis du vælger et stort lejemål med mange kvadratmeter, er prisen oftest højere. Beliggenheden har også en stor indflydelse på prisen. For at gøre det billigst muligt, kan du vælge at holde dig fra de store byer og måske vælge en forstad.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud