Vil du gerne hjælpe folk med deres mentale helbredsproblemer?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Dette indhold er sponsoreret 

Det kan være et utroligt givende arbejde at være terapeut. På denne måde kan man afhjælpe folk med deres mentale helbredsproblemer, og man kan hjælpe folk med at trives i deres hverdag. Der er dog mange ting at overveje, i forbindelse med at tage sådan en uddannelse. Her kan du få en kort oversigt over ting, som eventuelt er værd at overveje.

Hvilken form for terapeut vil du gerne være?

Det er først og fremmest ret essentielt at spørge sig selv om, hvilken form for terapeut man egentlig gerne vil være. En terapeut er trods alt ikke blot en terapeut. Der kan være meget stor forskel på hvordan man tænker, omkring mentale helbredsproblemer, alt efter hvilken undervisning man har haft. Derudover bliver man også specialiseret inden for bestemte former for helbredsproblemer og bestemte befolkningsgrupper.

Der er for eksempel meget stor forskel på at være psykoterapeut eller børnepsykolog. Det er slet ikke det samme, og man har for eksempel forskellige roller at spille. Dermed vil du også have forskellige klienter i fremtiden.

Dit valgt af hvilken form for terapeut du gerne vil være, kommer også til at spille en rolle i forhold til, hvor du kan tage din uddannelse. Du kan for eksempel tage en uddannelse til psykoterapeut i København. Men måske skal du et helt andet sted hen i landet, for at tage en uddannelse for at blive børnepsykolog?

Hvor skal du tage din uddannelse henne?

I forbindelse med dette, er det generelt vigtigt at overveje, hvor du gerne vil tage din uddannelse henne. Her er der mange forskellige personlige aspekter, som spiller ind på ens valg.

Først og fremmest kan man vælge at og flytte til en anden del af landet, hvis man gerne vil have en helt bestemt form for uddannelse. Uddannelsesinstitutionerne gør nemlig tingene på hver deres måde. Undervisningsformen vil ofte være lidt forskellig, og ofte vil de have forskellige former for fokus. Man kan derfor have en helt anden oplevelse, alt efter om man tager sin uddannelse i Aarhus eller København.

Det er dog ikke muligt at flytte til en anden del af landet, hvis man for eksempel har forskellige forpligtelser, der hvor man allerede bor. Heldigvis kan man tage NLP uddannelser i Aarhus og København, så du har lidt flere muligheder. Hvis du står i en situation som denne, så skal du først undersøge, hvilke muligheder der er i dit lokalområde.



Spar op til 80% med Valby deals






Læsertilbud