Brunch på The D Diner

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (9 votes cast)

IMG_0778

Julen og nytår er veloverstået, og vi er trådt ind i det nye år med kraft og energi. Nye tekster bliver skrevet, nye ting skal opleves, rejser og budgetter planlægges, og et nyt og frisk år er så småt begyndt. Så det var godt med en lille velfortjent ferie fra bloggen. Nu er vi så tilbage, og starter ud med at besøge D Diner i denne omgang på opfordring fra en kommentar fra en bruger ved navn Martin. Tak for tippet, og kom endelig med flere!

The D Diner, ligger på en sidevej til Valby Langgade, på Gammel Jernbanevej 1, lige klods op ad en tatovør. Facaden på The D Diner, minder mest af alt om noget der taget ud fra en amerikansk film fra 50'erne og stemningen er ligeså. Du træder ind i et lokale fyldt med røde lædersofaer, poleret metal, fly i loftet, gamle vintage coca cola skilte på væggen og et par lækre biler malet på den ene endevæg. Baren er prydet med 3 coca cola barstole og betjeningen er lårkort og skjorte. Det eneste jeg savnede ved stilen var næsten at ekspedienten snurrede rundt blandt folk på rulleskøjter. Stærkt charmerende er her hvert fald.

Der var kø i dag, og med 9 reelle borde, bliver her hurtigt fyldt op. Vi ventede dog ikke længe, før der var et bord der blev ledigt, imens kunne vi tjekke lidt at menuen ud. Her er meget junk, på den gode måde. Den måde der får munden til at løbe i vand, når du som mand lader dine øjne falde ned over kæmpeburger og kæmpe steak, hjemmelavede milkshakes eller Cardiac Attack. Lækkert udvalg! Se menuen her: D-diner Menu

Cecil MÅTTE bare have en burger, og med hendes

order viagra online

kærlighed for mord og crime, faldt valget naturligt på Bonnie & Clyde, en 7 oz stor satan, med god stærk salsa til. Selv ville jeg prøve at smage lidt forskelligt, så jeg valgte en Kulkan Breakfast. En god sammenblanding af pølser, bacon, 2 stegte æg, skinke, hashbrowns, ananas, vindruer, pandekager og lidt ristet brød til. Begge vores portioner var store og kunne nemt mætte os. Det skal lige nævnes at Cecil også fik en chokolademilkshake.

Maden var rigtig god, godt saltet og godt med med tilbehør der smager af noget. Her tænker jeg sirup, ikke bare en sirup, men en lidt ekstra røget en af slagsen. Ikke en kedelig ketchup, men ketchup der har en god krydret smag. Det fik mig til at tænke på at dette sted er gennemtænkt, man har reelt pillet ekstra meget ved de små detaljer, og man nyder det. Sidder og spiser, snakker, griner lidt, og forelsker sig helt i 50'er stemningen, musikken, atmosfæren og personalet. Her er indbydende og hjerte bag projektet.

Af “downers” kunne det nævnes at ananassen var lidt for overmoden, og har mistet smag og var så småt begyndt at blive mør i kanten. Vindruerne var ikke helt friske, salaten var en simpel og kedelig iceberg, flyet i loftet var en smule i stykker. Men det var reelt det… Småting! Dog ville jeg gerne opfordre kokken til på sigt at købe sin frugt på dagen. Lige det ekstra havde været perfekt.

Jeg vil gerne vælge at give stedet 5/6 stjerner, fordi konceptet er velfungerende og gennemført. Det er stedet, hvor man tager drengene hen og plejer sine tømmermænd, inden man flader ud i sofaen og nyder et par lejede film og en lille reparationsøl. Eller stedet hvor du hiver kæresten med, så man kan kikke hinanden dybt ind i øjnene, gennem et par sugerør i en milkshake. Det er stedet, hvor du slapper af og føler dig hjemme, og alligevel er i et helt andet univers.

Rigtig god søndag!

zp8497586rq
Brunch på The D Diner, 8.2 out of 10 based on 9 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , , , , ,Læsertilbud