Find den perfekte udendørs sportsgren for dig i Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Sommeren står for døren, og mange af os får lyst til at komme ud i det gode vejr og udnytte det til fulde. For at få mest ud af de mange solrige timer, som sommermånederne byder på, kan du starte til en udendørs aktivitet. Men hvilken udendørs sportsgren passer mon bedst til dig?

Fodbold

Fodbold er den mest populære sport i Danmark, og sportsgrenen kan samle mange forskellige mennesker i ét stort fællesskab. Kan du bedst lide at træne i fællesskab med andre, er fodbold den helt rette udendørs sportsgren for dig. I fodbold skal hele holdet spille sammen, og man er aldrig bedre end den svageste spiller på holdet. Derfor er det vigtigt, at man hjælper hinanden og arbejder sammen, så alle på holdet kan udvikle sig. Lyder det som noget for dig, så tøv ikke med at melde dig ind i en af fodboldklubberne i Valby. Hos både Boldklubben Fremad Valby og Valby Boldklub møder du med garanti et unikt fællesskab og en god træning. Hvis du ønsker at være helt opdateret på fodboldens verden, inden du starter, kan du se de seneste fodboldnyheder her.

Motionsløb

Løbetræning er i udgangspunktet en individuel sport, og mange løbere tager selv afsted for at præstere sit ypperste alene. Kan du bedst lide at træne selv uden at blive forstyrret af alle mulige andre, kan motionsløb være den rette udendørs sportsgren for dig.

Du kan dog også sagtens løbetræne i fællesskab med andre. Valby har en super løbeklub ved navn Valbyløberne. Her kan du mødes med andre, der har samme lyst til løb som dig, og løbeklubben tilbyder, at du kan løbe med gratis et par gange, inden du beslutter dig for, om du vil være med i foreningen. 

Udendørs træningsanlæg

Er du til en anderledes og sjov træningsform, som kan udføres, lige når du har lyst, er træningsanlægget i Valby Idrætspark måske det rette sted for dig. Stedet står til rådighed døgnet rundt, og det er gratis at benytte. Træningsanlægget består af specialdesignede maskiner, som arbejder med magnetisk modstand. Her kan du træne udvalgte muskelgrupper eller gennemføre et helt individuelt træningsprogram, når det passer dig. Træningsanlægget stilles til rådighed af Københavns Kommune.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud