Husk tandlægen – det betaler sig!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Det er langt fra de fleste, som synes det er sjovt at tage til tandlægen. Behandlingerne, ja selv bare det simple tandlægetjek, kan være forbundet med ubehag og angst. Men tandlægen er og bliver nødvendig. Særligt for dig, som ikke overholder dine regelmæssige eftersyn.

Springer du tandlægen over, risikerer du senere komplikationer

Det kan føles omsonst at besøge tandlægen og tilmed betale for det, hvis man ikke oplever problemer med tandsættet. Men det er vigtigt, bekræfter tandlægen fra Hundige Teamtand.dk.

Tandlæger over hele landet har en vigtig præventiv funktion. Ved at besøge tandlægen løbende, kan denne fagperson holde øje med udviklingen i dit tandsæt.

For de fleste mennesker vil et til to årlige besøg være nok, hvormed man har øget sikkerhed for, at der ikke er problemer, som kan føre til tand- eller mundsygdomme.

Det betyder, at du som patient kan spare mange penge kontra ved at først besøge din tandlæge, når der er problemer eller ubehag.

Tag blot et hul i tænderne. Opdages dette i tide er det en relativ ubesværet procedure at lukke det til med en fyldning. Det er til gengæld sværere at lukke et hul, som er blevet bredt og dybt, hvilket kan kræve nogle store fyldninger, for at undgå at tanden risikere at flække.

Den relativt simple procedure kan derfor vokse sig besværlig i kraft af manglende præventive kontroller.

Dette eksempel er endda for en simpel procedure, men havde der f.eks. være tale om u-opdaget begyndende parodontose, kan regningen hurtigt ende med at blive skyhøj og kræve hyppige tandlægebesøg.

De almindelige tandprocedurer koster cirka det samme

Hvis du har prisen som største forhindring for at gå til tandlæge – eller ikke føler du kan overskue at finde den bedste pris – er der måske tale om en ubegrundet frygt.

Vidste du f.eks. at du på tandlægeforeningens hjemmeside kan se, hvad de mest almindelige eftersyn og procedurer har af pris?

Du kan derfor let sammenligne din lokale tandlæges priser med gennemsnittet.

Dertil er det værd at huske på, at de almindelige eftersyn sjældent er så dyre, som man gør det til. F.eks. vil en kontrol inkl. tandrensning typisk ikke koste mere end ca. 350 kroner.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud