Jeg instagrammer mig over Sundet!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

En tur over sundet kommer af og til snigende. Eller.. Altså Michael og jeg skulle til Sydfyn for at fejre buying viagra min mors 40års fødselsdag, og derfor er en tur over Storebælt jo rimelig nødvendig. Det er dyrt, der er langt men turen er altså flot!
Mens Michael kører, hænger jeg i ruden med min iphone og tager billeder af de ting vi kører forbi. Ikke fordi jeg vil bruge dem til noget, mobilkvaliteten vil jo aldrig være kamerakvalitet, men fordi hvis jeg ser noget smukt, skal det gemmes! Og det bliver det altså.
Jeg vil ikke lægge skjul på at jeg bruger instagram rimelig hæftigt. De fleste unge mennesker har deres mening om appen. Enten er den rigtig fed, ellers er

den så hypet at de er nødt til at holde sig væk, fordi det er SÅ farligt ikke at være anderledes konstant xD Men nu bruger jeg den til noget andet end at tage billeder af madpakken. Jeg følger også flere dygtige fotografer, der bruger app'en til at gøre mere opmærksom på deres kunst.

Jeg ville egentlig bare slutte denne hektiske sidste uge inden ferien, af med et lille indlæg om turen over Sundet!  Ferien skal bruges til at slappe af, bortset fra Poesi i Tranquebar i morgen hvor vi jo er værter 🙂 Hvad skal i søde Valbygensere bruge jeres vinterferie på?

zp8497586rq


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,