Kæmpe vægmaleri i Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Normalt n

canadain viagra

år man siger vægmaleri, tænker folk på en maler med pensel. Graffiti er noget, man kan se på flere bygninger rundt omkring i Valby, og som der oftest ikke er givet tilladelse til. Men på Valby Langade 117 er der givet tilladelse til et grafitti kunstværk. Man har her kombineret vægmaleri og grafitti, og det er der kommet et imponerende graffiti kunstværk ud af.

Vægmaleriet strækker sig over 50 meter på den lange væg ud mod jernbaneskinnerne. Graffitien er lavet af den danske graffitikunstner Bill Thystrup. Det er ungdomsklubben Hoffmanns Minde, der har bestilt graffitien på den bygning, som ungdomsklubben i daglig tale kalder for cirkusbygningen.

Vægmaleriet er en blanding af hiphop kultur, Valby, s-tog og Ringenes Herre landsskab. Blandingen skyldes, at maleriet både skal signalere de unge i ungdomsklubbens interesserer og tilhørsforholdet til Valby. Ringenes Herre landsskabet er valgt, fordi ungdomsklubbens medlemmer bruger meget tid på rollespil, hvor temaet oftest er kraftigt inspireret af Ringenes Herre lignende universer.

Men selvom det er ungdomsklubben Hoffmanns Minde, som har bestilt vægmaleriet, står deres navn ingen steder på vægmaleriet. I stedet står der ”Klubberne i Valby”, fordi man ønsker at udtrykke sammenhold mellem alle ungdomsklubber i Valby og ikke kun have fokus på sin egen ungdomsklub.

Kunstneren Bill Thystrup er nævnt flere gange, da der står www.becomeone.dk på billedet. Det er Bill Thystrups hjemmeside, hvor man bl.a. kan læse mere om hans kunstværker.

Vægmaleriet kan ses på Valby Langgade 117.Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , ,Læsertilbud