Logokonkurrence til Valby Kunstår 2013

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)

Næste års store tema i Valby Lokaludvalg skydes i gang med en designkonkurrence, hvor vinderen belønnes med 10.000 kr.

Valby Lokaludvalg tager hermed første spadestik til et nyt stort projekt. For et par måneder siden blev det således besluttet, at lokaludvalgets store tema i 2013 skal være kunst og kultur i Valby:

Valby som kunst- og kulturbydel
“Som en af de bydele i København med rigtig mange byudviklingsplaner på tegnebrættet, har Valby et ekstraordinært potentiale til at blive en af Danmarks største kulturscener og kunstneriske legepladser. Og her skal Valby Kunstår 2013 fungere som mæcen, udgangspunkt og igangsætter. Vi har allerede en stærkt og rigt kulturliv i Valby. Og nu samler vi kræfterne og prøver at præsentere hele pakken i sammenhæng, prøver at præsentere Valby som Københavns kunst- og kulturbydel nummer ét,” udtaler formand i lokaludvalget Lisbeth Ritter.

Logokonkurrence
Til formålet har lokaludvalget derfor nedsat en styregruppe, der blandt andre tæller Benjamin Koppel fra Cowbell Music og Pelle Koppel fra Teater V. Og her er det blevet besluttet, at Valby Kunstår 2013 skal skydes i gang med en logokonkurrence.

Det helt rigtige signal
Konkurrencen handler i al sin enkelthed om, at designe et logo til Valby Kunstår 2013. Et outstanding godt logo, der signalerer det helt rigtige, og som lokaludvalget kan bruge i alle sammenhænge, når kunståret skal markedsføres. Derfor udskriver de denne konkurrence og håber, at alle designere og grafikere i Valby og omegn kaster et kreativt guldkorn i deres retning. Vinderlogoet præmieres med 10.000 kroner. Og som grafiker er det derudover en helt unik mulighed for at sætte sit fingeraftryk på noget, som godt kan gå hen og blive rigtig stort.

Læs mere på Valby Lokaludvalgs hjemmeside

Logokonkurrence til Valby Kunstår 2013, 9.5 out of 10 based on 2 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: ,Læsertilbud