Klimavenlig Sticks’n’Sushi restaurant i Valby

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

sticks-n-sushi-valbySticks’n’Sushi i Spinderiet er en sushi restaurant, som tænker på miljøet i alt de laver. De har bl.a. lavet et klimakoncept, som de kalder SushiStainable , hvor visionen ifølge Sticks’n’Sushi hjemmeside er, at det miljø vi overdrager til vores børn, skal være bedre, end det vi fik overdraget fra vores forældre. Hvis man er interesseret i at vide mere om dette koncept, kan man besøge restauranten i Spinderiet, eller man kan læse mere på deres hjemmeside.

Hvis man har lyst til sushi fra Sticks’n’Sushi, men ikke orker at tage ned til restauranten, er der heldigvis udbringning fra Sticks’n’Sushi. Udbringning foregår med el-biler, da de er bedre for miljøet. Prisen for udbringning i Valby er 125 kr.

På Sticks’n’Sushi kan man selv vælge, hvad slags sushi man har lyst til at spise. Hvis man ikke kan overskue at vælge det hele selv, kan man vælge en af deres sammensatte menuer. Som drikkevarer kan man vælge mellem en række læskedrikke, saké, hvidvin, rødvin og champagne. Man kan se deres menukort her i pdf format.

Udover at være en restaurant er Sticks’n’Sushi også en café og shop, hvor man hver dag mellem kl. 10-16 kan få gratis kaffe, hvis man køber en kage. I shoppen kan man købe en række Stick’n’Sushi produkter. Man kan læse mere om deres produkter her.

Adresse
Valby Tingsted 4
2500 Valby
Tlf. nr: 36 17 18 36

Åbningstider
søndag – torsdag
café + shop: 10 – 23
køkken: 11 – 21.30

fredag – lørdag
café + shop: 10 – 23
køkken: 11 – 22

Klimavenlig Sticks’n’Sushi restaurant i Valby, 10.0 out of 10 based on 2 ratings


Spar op til 80% med Valby deals
Tags: , , , , , , ,Læsertilbud