Kom i form derhjemme ved hjælp af disse sjove tips

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Vi bruger meget tid derhjemme her for tiden. Og det skyldes mest af alt Corona-krisen. Fitnesscentre holder lukket, men det betyder ikke, vi ikke skal træne og holde os selv sunde. Vi kan sagtens holde os i form derhjemme. På www.nordichiit.com kan du få inspiration til din hjemmetræning. Vil du gerne i gang med at træne derhjemme, kommer der her nogle tips til, hvordan du kan gøre selv den meste simple hverdagshandling sjov og aktiv.

Brug din krop mere end du plejer

Hvis du arbejder i hjemmekontor, kan du have ekstra brug for lidt bevægelse. En ide er at bruge dine kaffe-, mad- og tissepauser på at få lidt gang i kroppen. På din tur ud på toilettet kan du med fordel lave lunges hele vejen derhen og tilbage igen.

Har du et hæve-/sænkebord kan du lave squats mens du arbejder. Sid eller stå eventuelt med en stressbold og få trænet fingrene, eller løft en let vægt. Det er de små ting, der gør en stor forskel i det lange løb.

Har du trapper, så brug dem. Gå op og ned ad trapperne flere gange i løbet af din dag. Brug de ting, du har derhjemme. Sørg også for at få gået nogle ture i dine pauser. Det er både godt for din krop og din koncentrationsevne.

Spis sundt

Det er vigtigt at spise sundt, hvis man bruger meget tid foran computeren, når man arbejder. Og det er faktisk sundt at spise flere gange end de tre normale måltider. Spis hellere mange små måltider end tre store, og sørg for at holde din kost varieret og sund. Når vi er meget inde og sidder meget stille, er det ekstremt vigtigt at få de vitaminer, vi ellers ville få af eksempelvis solen. Hold også pauser fra din skærm -det er sundt.Spar op til 80% med Valby deals


Læsertilbud